ALM_logo_rgb

ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä 35 osaajasta. Olemme vakavarainen korkeimman mahdollisen luottoluokituksen saanut yritys (AAA, Bisnode 2015). Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

 

Kasvustrategiamme mukaisesti haemme Treasury konsultointiin Sinua

Analyytikko / Senior Analyytikko

 

Tarjoamme motivoituneelle ja muutaman vuoden työkokemuksen omaavalle henkilölle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaiseksi treasuryosaajaksi. Tulet mielenkiintoisessa ja haasteellisessa tehtävässäsi työskentelemään treasury-järjestelmien ja järjestelmähankkeiden parissa sekä pääset syventymään konsultointiin treasuryn toimialueella. Tehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi käyttöönottoon, prosesseihin, instrumenttien arvostukseen tai kirjanpitoon. Erityisosaamistasi ennen mainituilla alueilla voidaan myös hyödyntää uusissa liiketoiminta-avauksissa.

Eduksesi katsomme:

  • Muutaman vuoden kokemuksen pankki-/yritystreasurystä tai treasurykonsultoinnista.
  • Kokemusta treasuryn kehityshankkeista.
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja hyvät sosiaaliset taidot.
  • Luotettavan ja yhteistyökykyisen asenteen työhön.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa organisaatiossa, missä pääset laajentamaan osaamistasi.
  • Haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän mukavassa työyhteisössä.
  • Näköalapaikan työskennellä yhdessä eri treasury-yksikköjen kanssa.

Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja oma-aloitteinen ja pystyt omatoimisesti niin suunnittelemaan kuin myös toteuttamaan työhösi liittyviä kokonaisuuksia. Suomen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä, lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Tehtävä on vakituinen ja työtehtävät alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Joni Brigatti, puh. + 358 50 368 3363 tavoitettavissa perjantaina 2.12. klo 9-11 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen joni.brigatti@almpartners.fi. Yhteistyökumppanillamme lisätietoja antaa HRS Advisorsin Emmi Klosternig, puh. +358 44 271 9420. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 11.12.2016 mennessä.

 

Jätä hakemus