ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä yli 40 osaajasta. Olemme vakavaraisia ja omaamme yritysten korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen (Bisnode 2016).

Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan.

 

ALM_logo_rgb

 

Avoimia urapolkuja

 

Nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessämme on tilaa osaaville ja motivoituneille ammattilaisille. Etsimme jatkuvasti huippuosaajiemme joukkoon niin kokeneita kuin myös uran alkuvaiheessa olevia henkilöitä. Uusia osaajia valitessa arvostamme erityisesti jo olemassa olevaa kokemusta finanssialalta tai kiinnostusta rahoitusalaa kohtaan.

Taustastasi ja kiinnostuksistasi riippuen meillä on tarjota sinulle erilaisia mielenkiintoisia tehtäviä. Voit esimerkiksi työskennellä finanssialan analyysitoiminnoissa tai työskennellä eri teknologioita hyödyntäen mallinnus ja teknologia- tiimissä. Meillä saat haastaa itseäsi jatkuvasti kiinnostavien projektien kautta ja voit työskennellä asiakasrajapinnassa tehden yhteistyötä asiakkaidemme ja omien asiantuntijoidemme kanssa.

Meille tyypillisiä tehtäviä ovat mm.

  • Analyytikko / -mallintaja
  • Senior Consultant
  • Database Specialist
  • Financial Analyst / Consultant

Toivomme että olet tottunut tehokkaaseen, tarkkaan ja huolelliseen työskentelyyn. Tiimimme tekevät mutkattomasti yhteistyötä ja haemmekin meille henkilöitä, joilla on vahvat tiimityöskentelytaidot. Toimit sen lisäksi hyvässä yhteistyössä myös asiakkaidemme kanssa. Suhtaudut innostuneesti uusien asioiden oppimiseen ja tulet sujuvan suomen lisäksi toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa sinulla on tilaisuus oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. ALM Partners on suomen ainoa finanssialan tasehallintaan keskittynyt yritys ja menestyksemme taustalla on huippuammattitaitoinen henkilöstö.

Tutustu toimintaamme: http://www.almpartners.fi/.

Lisätietoja tehtävistä antaa yhteistyökumppanillamme HRS Advisorsin Toni Koskinen, puh. +358 40 742 7525 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen toni.koskinen@hrsadvisors.fi.

Haluatko olla osa menestystarinaamme?

Jätä avoin hakemus