Vauraus Suomi on vuonna 2011 perustettu suomalainen joukkorahoitusalan pioneeri ja suunnannäyttäjä. Missiomme on yhdistää ainutlaatuisella tavalla kiinnostavia kohteita etsivä sijoittaja ja tehokasta rahoitusratkaisua hakeva yritys. Tähän mennessä olemme saattaneet yhteen noin 1000 lainoitettavaa yritystä 4000 sijoittajan kanssa ja kauttamme on autettu menestyksellisesti suomalaisia yrityksiä jo yli 60M€ edestä. Kasvava, 70:stä Vaurauslaisesta koostuva tiimimme toimii Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Porissa. Tutustu toimintaamme osoitteissa www.vauraus.fi ja www.yrityslainat.fi.

vaurauslogo

Yrityksemme kasvaessa haemme Helsinkiin sinua innostunut ja energinen

Back Office toimihenkilö

Tehtävässä vastaat nelihenkisen Back Office -tiimin jäsenenä osaltasi yrityslainoihin liittyvien luotto- ja vakuusasiakirjojen valmistelusta ja hallinnoinnista sekä lainojen ulosmaksutarkistuksista asiakirjojen osalta. Osallistut myös lainoihin liittyvien muutosten ja niihin liittyvien asiakasyhteydenottojen käsittelyyn ja olet mukana hoitamassa yhteydenpitoa asiakkaiden ja perintätoimiston kanssa perintätoimeksiantoihin liittyen. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin keskustan konttorillamme ja työsuhde on vakituinen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rahoitusalan back office -tehtävistä ja mieluiten luottoasiakirjojen hallinnasta. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä nopeaa oppimiskykyä. Tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen sekä pystyt työskentelemään myös rutiininomaisten tehtävien parissa. Kaupallinen koulutustausta sekä englannin ja ruotsin kielen taito on etu tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi Suomalaista rahoitusalan kasvutarinaa. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on kilpailukykyiset edut ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on innostava tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko 0400 399 825 (6.4. klo 9– 10 tai 11.4. klo 9-10). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.4.2017 mennessä oheisen linkin kautta!

 

Hae tehtävää