ALM_logo_rgb

 

ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä yli 40 osaajasta. Olemme vakavaraisia ja omaamme yritysten korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen (Bisnode 2016).

 

Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan.

 

 

Kasvustrategiamme mukaisesti haemme Sinua

Data Scientist

 

Tulet toimimaan osana tiimiä, joka vastaa asiakkaiden liiketoiminta- ja viranomaisraportoinnista sekä niiden kehittämisestä aina tiedon poimimisesta asiakkaan tietovarastosta sen saattamiseen raportille asti. Työssä hyödynnämme tietokantoja sekä useita ETL- ja raportointityökaluja. Käytettävät ohjelmat vaihtelevat asiakkaittain, joten tärkeintä ei ole mitä näihin liittyvistä teknologioista osaat valmiiksi vaan että sinulla on erinomaiset edellytykset uusien asiakokonaisuuksien oppimiseen. Rooli vaatii itsenäistä ja aikaansaavaa otetta sekä vähintään muutaman vuoden relevanttia työkokemusta.

Eduksesi katsomme hyvän SQL-osaamisen erityisesti MS SQL Server -puolelta sekä aiemman kokemuksen ETL-toteutuksista.  Asiakkaamme toimivat finanssialalla, joten kiinnostus alaa kohtaan edesauttaa tehtävässä menestymistä.

Työskentelytapasi on tehokas, tarkka ja huolellinen. Tiimityötaitojen lisäksi pystyt toimimaan itsenäisesti hyvässä yhteistyössä myös asiakkaiden kanssa. Suhtaudut myönteisesti uusien asioiden oppimiseen ja tulet sujuvan suomen lisäksi toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa sinulla on tilaisuus oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Saat kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevien kollegojen tuen, joten kaikkea sinun ei tarvitse osata valmiiksi. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Harri Ikola, puh. 050 5987 976 tavoitettavissa 21.2. klo 14.30-16.00 ja 3.3. klo. 9.30-11.00 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen harri.ikola@almpartners.fi. Yhteistyökumppanillamme lisätietoja antaa HRS Advisorsin Emmi Klosternig, puh. +358 44 271 9420. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 6.3.2017 mennessä.

 

Hae tehtävää