Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla, Petikossa. Kotimaisessa teetalossa työskentelee nyt noin 20 henkilöä. Myymme tuotteitamme Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme itse valta osan tuotteistamme alusta loppuun teetehtaallamme Petikossa. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi

 

Nordqvist

Etsimme kasvavaan organisaatioomme Vantaalle sinua intohimoinen ja markkinointihenkinen

DIGIVIESTINNÄN SUUNNITTELIJA / GRAAFIKKO

 

Tehtävässä vastaat brändeihimme ja tuotteisiimme liittyvästä graafisesta suunnittelusta ja sisällöstä. Työnkuvaan kuuluvat niin pakkausten, mainosten ja ilmoitusten suunnittelu ja toteutus kuin verkkosivustojen, verkkokaupan sekä sosiaalisen median sisällön kehittäminen, päivittäminen ja seuranta sekä digikampanjat. Hakukoneoptimointi, growth hacking ja konversiot ovat sinulle arkipäivää. Osallistut myös verkkokaupan ja internetsivujen kehittämiseen ja ylläpitoon.

Toivomme sinulta teknisen osaamisen (Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Office) lisäksi kykyä visioida ja yhdistellä graafisen viestinnän trendejä brändiimme ja luontaista kiinnostusta markkinointiin. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla takanasi vuosien kokemusta vastaavasta tehtävästä – persoona, kyky visioida ja ottaa kantaa sekä kokemus onnistuneista projekteista ovat tehtävässä menestymisen kannalta merkityksellisempiä. Henkilönä olet aktiivinen sekä ideoiva ja olet jatkuvasti kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä, sillä osallistut tarvittaessa myös kansainvälisiin kehitysprojekteihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään Suomen vahvimpien tee-brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Yrityksessämme pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja monipuolisesti ja sinulla aidot mahdollisuudet kehittää osaamisestasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16)

Jätä portfolioosi linkin sisältävä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 28.11.2016 HAE TEHTÄVÄÄ -linkin kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ