ALM_logo_rgb

 

ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä 35 osaajasta. Olemme vakavarainen korkeimman mahdollisen luottoluokituksen saanut yritys (AAA, Bisnode 2015). Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

 

Haussa nyt kasvustrategiamme mukaisesti finanssialan konsultaatiotoimintoihin useampi

 

Financial analyst / consultant

 

Työtehtäviisi kuuluu osallistuminen konsultaatiotyöhön ja asiakasprojekteihin erityisesti tase- ja riskienhallinnan näkökulmasta. Tehtävässä toimitaan tiiviisti asiakasrajapinnassa innostavien projektien parissa. Rooli vaatii itsenäistä ja aikaansaavaa otetta sekä innostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta finanssialan tase- ja tuloslaskelmista, kassavirta-analyyseistä, rahoitusalan toiminnasta sekä rahoitusalan viranomaissääntelystä. Tulet työssäsi analysoimaan ja mallintamaan itsenäisesti tuloslaskelma-, tase- ja kassavirta-analyysejä sekä omaksumaan finanssialan toimijoiden sääntelyyn liittyviä ohjeistuksia. Eduksi katsotaan myös mahdollinen kokemus prosessikehityksestä ja vaatimusmäärittelyistä. Tehtävässä suoriutumisen kannalta olennaisinta ovat kiinnostus edellä mainittuja osa-alueita sekä rahoitusalaa kohtaan sekä vahva uusien asiakokonaisuuksien omaksumiskyky.

Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Pystyt toimimaan sekä itsenäisesti että hyvässä yhteistyössä kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja suhtaudut myönteisesti uusien asioiden oppimiseen. Tulet sujuvan suomen lisäksi toimeen myös englannin kielellä, ruotsin kielitaito on eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa sinulla on tilaisuus oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Saat hyvän perehdytyksen sekä asiantuntevien kollegojen tuen. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Karl Sumelius, puh. +358 50 548 4163, tavoitettavissa 3.8 klo 13-15 ja yhteistyökumppanillamme HRS Advisorsin Emmi Klosternig, puh. +358 44 271 9420. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.8.2016 mennessä.

 

Jätä hakemus