Tuotamme suunnitteluun, rakentamiseen, tuotekehitykseen ja ylläpitoon liittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistöt ja rakentaminen-, infra-, teollisuus-, energia-, vesi- ja ympäristö- sekä johdon konsultoinnin toimialoilla. 

ramboll

Graafisen alan moniosaaja

 

Keskitämme markkinointi- ja viestintäyksikkömme Espooseen, ja etsimme nyt tiimiimme energistä graafisen alan moniottelijaa suunnittelemaan kestävämpää elinympäristöä kanssamme. Olet avainroolissa brändistrategiamme toteuttamisessa Suomessa.

Tehtäväsi on kehittää ilmeemme mukaisia konsepteja ja materiaaleja monikanavaisesti sekä digitaalisiin ympäristöihin, tapahtumiin että painotuotteisiin. Tuotat työssäsi muun muassa powerpoint-esityksiä, bannereita, kampanjasivuja ja julkaisujen ulkoasuja. Vastaat brändistämme Suomessa, ja toimit neuvonantajanamme Rambollin visuaalista ilmettä koskevissa kysymyksissä.

Työskentelet aidosti kansainvälisessä yrityksessä osana innostunutta maayhtiömme markkinointi- ja viestintätiimiä. Kuulut globaaliin graafisen alan osaajaverkostoomme, jota kautta parhaat konseptimme ja toteutuksemme leviävät myös kansainväliseen käyttöön.

Odotamme

Edellytämme hakijalta kokemusta monikanavaisesta graafisesta suunnittelusta ja keskeisten työkalujen (PowerPoint, Adobe Photoshop, InDesign, AfterEffects) vankkaa hallintaa. Ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti niin suomeksi kuin englanniksikin, ja viet projektit laadukkaasti maaliin tiukkojenkin deadlinejen keskellä.

Koulutustaustaasi tärkeämpää meille on asiakaskeskeinen asenne, konseptuaalinen ja luova ajattelukyky sekä perehtyneisyys uusimpiin digitaalisen ympäristön trendeihin ja verkkoympäristöjen suunnitteluun. Arvostamme kokemusta kansainvälisessä organisaatiossa työskentelystä.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja työnäytteesi palkkatoiveineen täyttämällä hakulomake kohdasta ”Hae työpaikkaa” viimeistään maanantaina 3.10.2016. Paikka täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Karoliina Lehmusvirta, puh. 040 5813 710 , perjantaina 30.9. klo 13-15. Muina aikoina tiedusteluihin vastaavat HRS Advisorin konsultit Emmi Klosternig, puh. 044 271 9420 ja Toni Koskinen, puh. 040 742 7525.

 

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

 

Hae työpaikkaa