6158

Finesta on Baltian markkinajohtaja henkilöstöpalvelujen tarjonnassa. Tarjoamme kattavan valikoiman innovatiivisia henkilöstöpalveluja ja autamme löytämään alan parhaat tekijät ja kumppanit eri asiakkaiden tarpeisiin. Olemme erikoistuneet strategiseen neuvontaan ja tehokkuuden optimointiin työvoimavuokrauksessa. Finesta on kokenut palvelujen tarjoaja ja asiakkaan ongelmien ratkaisija.

Aloittaessamme nyt nopeaa kasvua Suomen markkinoilla, etsimme vakituiseen työsuhteeseen Sinua,

Henkilöstökonsultti

ottamaan vastuuta Finestan henkilöstöpalvelujen käynnistämisestä ja kasvattamisesta Suomessa yhdessä tulevien työkavereidesi kanssa. Ydintyötäsi on etsiä osaavaa henkilöstöä asiakasyritystemme tarpeisiin. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja toimit aktiivisena asiantuntijana Baltian kollegoidemme, työnhakijoidemme ja asiakasyritystemme välillä. Vastaat työntekijöidemme työsuhteen koko elinkaaresta ja työlainsäädännön kiemurat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja. Toimit sosiaalisessa mediassa, kuin kala vedessä. Työtehtäväsi tulevat olemaan itsenäisiä ja monipuolisia: lupaamme, että kahta samanlaista päivää et näe!

Edellytyksiä työssä menestymiseen ovat

  • Aito kiinnostus ihmisiin ja vuorovaikutukseen, erinomaiset asiakaspalvelutaidot.
  • Aktiivinen ja itsenäinen työskentelyote.
  • Kärsivällisyys sietää epävarmuutta ja pitää useita lankoja käsissäsi yhtäaikaisesti.
  • Vahva osaaminen työsuhteiden, työlainsäädännön
    ja työehtosopimusten kiemuroista.
  • Sosiaalisen median tuntemus ja sujuva käyttö.
  • Kiitettävän suullisen ja kirjallisen suomen kielen lisäksi sinulta sujuu hyvin myös englanti työkielenä. Venäjän kielen taito katsotaan eduksesi.

Odotamme sinulta työmarkkinatuntemusta sekä kokemusta ja näkemystä henkilöstöpalvelualan toimikentästä. Tehtävään voi soveltua eri taustoilla olevat henkilöt, mutta alaan liittyvä koulutus on hyödyksi tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. Toimialatuntemus logistiikasta ja/tai metalli- sekä elektroniikkateollisuudesta auttaa sinua kommunikoimaan sujuvasti sekä luomaan täsmäratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Palvelet asiakkaitamme ja työntekijöitämme pieteetillä ja suurella sydämellä. Vaikka varsinaista uusmyyntiä ei tehtävääsi kuulukaan, pääset varmasti hyödyntämään myynnillisyyttäsi laadukkaan palvelumme kautta.

Finestalla tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työn kasvavalla henkilöstöpalveluiden kentällä sekä sen myötä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Henkilöstöalan ammattilaisena saat vapaat kädet johtaa työtehtäviäsi itsenäisesti ja tehdä työpäivistä omannäköisiäsi. Pääset panoksellasi ja ideoillasi merkittävästi luomaan ja vaikuttamaan toimintamme kasvuun. Tule kehittymään, oppimaan ja muuttamaan henkilöstöpalveluiden kenttää yhdessä meidän kanssa!

Tutustu toimintaamme lisää osoitteessa http://finesta.ee/fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Antti Lahtinen 0407718886.

Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 26.3.2018 mennessä. 

Jätä hakemus

Share This