ALM_logo_rgb

 

ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä 35 osaajasta. Olemme vakavarainen korkeimman mahdollisen luottoluokituksen saanut yritys (AAA, Bisnode 2015). Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

 

Kasvustrategiamme mukaisesti haemme Sinua vaikuttamisenhaluinen

HR-ja Markkinointipäällikkö

 

Tässä ainutlaatuisessa yhdistetyssä roolissa vaikutat laaja-alaisesti yrityksemme liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseen.

HR-roolissasi tuet johtoa, esimiehiä sekä työntekijöitä luoden ja kehittäen yrityksellemme strukturoituja HR-käytäntöjä ja työkaluja. Autat organisaatiotamme erilaisissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa ja annat osaamisesi näkyä myös rekrytoinnin, työnantajamielikuvan kehittämisen, palkitsemisen, työsuojelutoiminnan, HR-raportoinnin sekä HR-viestinnän saralla. Toimenpiteilläsi edistät johtamiskulttuuriamme, henkilöstön hyvinvointia ja työhön sitoutumista. Toimenkuvaasi liittyy hallinnollisia työtehtäviä ja toimit hallintoassistentin esimiehenä.

Markkinoinnista vastuullisena varmistat, että yrityksen markkinointiviestintä ja näkyvyys tukevat liiketoiminnan kasvustrategiaa. Luot yritykselle markkinointisuunnitelman ja sen mukaiset toimintatavat, joiden tavoitteena on pitkäjänteisesti laajentaa yrityksen tunnettavuutta erityisesti meille uusilla liiketoiminta-alueilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon työtehtävistä, minkä ansiosta ymmärrät voimakkaassa kasvuvaiheessa olevan yrityksemme tarpeet. Olet myös kiinnostunut markkinointiin liittyvistä tehtävistä ja aiempi kokemus niistä katsotaan eduksesi. Teet aktiivisella otteella ja rakentavasti yhteistyötä organisaation eri toimintojen kesken. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti englanniksi, ruotsin kielitaito on eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa myös sinulla on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Aaro Mäkelä, puh. +358 50 540 5416, tavoitettavissa 15.7. klo 13-15 ja 18.7. jälkeen yhteistyökumppanillamme HRS Advisorsin Emmi Klosternig, puh. +358 44 271 9420. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.8.2016 mennessä.

Hae paikkaa