Inspecta_logo_Grey

 

Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja 550 osaajan voimin Suomessa. Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Inspecta on osa ACTA*-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4000 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.com.

 

Laatu syntyy parhaasta osaamisesta

ICT Business Systems Specialist

 

Haemme ICT Business Systems Specialistia Helsinkiin. Tehtävässä vastaat liiketoimintasovellusten hallinnasta, kehityksestä ja pääkäyttäjätuesta. Työssäsi painottuvat toimittajahallinta ja kehitystöiden koordinointi sekä viestintä liiketoiminnan ja IT:n välillä. Toimit keskeisten tuotantosovellustemme pääkäyttäjänä. Osallistut myös kansainvälisen konsernimme yhteisiin kehityshankkeisiin ja –projekteihin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Odotamme vähintään muutaman vuoden kokemusta haasteellisista IT-tehtävistä. Edellytämme tietokantaosaamista (SQL ja XML) sekä kykyä ymmärtää liiketoiminnan tarpeita sovelluskehityksen näkökulmasta. Sinulla on kyky johtaa erilaisia projekteja ja kehityshankkeita vahvalla osaamisellasi ja itsenäisellä työotteella. Ohjelmointi- ja Force.com –osaaminen sekä migraatiokokemus katsotaan eduksi. Etsimme asiakaspalveluhenkistä, luotettavaa, joustavaa ja vastuuntuntoista osaajaa. Työssäsi tarvitset englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä. Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.7.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Emmi Klosternig, p. 044 271 9420,
27.6. klo 13 – 15, 5.7. klo 9 – 11, 8.7. klo 9 – 11.

 

Jätä hakemus