www.monster.fi; www.linkedin.fi

Logo

 

 

Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla ja Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. Suomalaisessa omistuksessa olevan yritysryhmän liikevaihto ylittää 34 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 40 henkilöä. Maaliskuussa 2017 muutamme uusiin tiloihin Espoon Juvanmalmille.

Etsimme Sinua positiivinen ja palveluhenkinen

ICT-vastaava

Vastaat ICT-järjestelmiä ja -laitteita koskevasta tuesta, neuvonnasta ja vikatilanteiden selvittämisestä sekä järjestelmien ja verkkoympäristön ylläpidosta. Teet yhteistyötä markkinoinnin kanssa digitaalisen markkinoinnin työkalujen ja sisällön kehittämisen osalta.
Tehtäväkenttäsi koostuu seuraavista:
– Microsoft Windows 7/8/10 –käyttäjätuki
– Microsoft Windows Server –ylläpito
– Microsoft Office –käyttäjätuki
– Office 365 –ylläpito
– Laite- ja ohjelmistohankinnat (PC, mobiili, oheislaitteet, yms.)
– Laite- ja ohjelmistoasennukset
– Liittymähankinnat ja liittymien ylläpito
– Järjestelmähankinnat
– Järjestelmien ylläpito
– Järjestelmätoimittajien ja muiden yhteystyökumppaneiden yhteishenkilönä toimiminen
– Digitaalisen markkinoinnin työkalujen ja sisältöjen kehittäminen: Mainonnanhallinta- ja web-analytiikkajärjestelmät ja niiden rajapinnat (Google AdWords, Analytics, Facebook, yms.), sisällönhallintajärjestelmät (Drupal, WordPress, yms.), hakukoneoptimointi, sisällöntuotanto

Odotamme sinulta tehtävän edellyttämää kokemusta, soveltuvaa koulutusta ja englannin kielen taitoa. Voit olla myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut. Työn luonne edellyttää hyvää ongelmanratkaisukykyä, innostusta ja kiinnostusta alan seuraamiseen, kehittymishalua sekä oma-aloitteisuutta.
Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy:stä Pia Paavilainen, puh. 050 305 9217. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 27.11.2016 mennessä.

Jätä hakemus