Inspecta_logo_Grey

Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja 550 osaajan voimin Suomessa. Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Inspecta on osa ACTA*-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4000 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.com.

 

Laatu syntyy parhaasta osaamisesta

IT-TUKIHENKILÖ

Haemme IT-tukihenkilöä Helsinkiin. Tehtävänäsi on toimia osana II-tason ratkaisupalvelua ulkoistetun ICT-palveluntarjoajan tukena. Tuki sisältää mm. laitteistojen ja ohjelmistojen asennus-, neuvonta- ja ylläpitotehtäviä. Lisäksi tehtäviin sisältyy IT-tuotteiden tilausten käsittely sekä laitekannan ja varaston inventaario ja ylläpito. Toimit tukena työaseman elinkaariprosessissa ja erilaisissa liiketoiminnan operatiivisten järjestelmien erikseen määritellyissä tehtävissä. Tehtävä on vuoden määräaikaisuus, mutta saattaa vakinaistua.

Odotamme laaja-alaista kokemusta IT-tukitehtävistä, hyviä IT-taitoja sekä osaamista työasema- ja verkkoympäristöstä. Kokemus AD-ympäristöstä sekä SQL-perusteiden osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Etsimme iloisella ja tunnollisella asenteella toimivaa ratkaisupalveluhenkistä osaajaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä. Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2016 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Emmi Klosternig, p. 044 271 9420, 20.5. klo. 12-14, 25.5. klo. 9-11, 27.5. klo. 9-11.

Jätä hakemus