Lehtipiste Oy on Suomen johtava lehtien irtonumeroiden jakelija. Tuotevalikoimaamme kuuluu koti- ja ulkomaisten lehtien ja pokkareiden lisäksi mm. karttoja ja keräilytuotteita. Palvelemme lähes 6000:ta kaupan eri ketjuihin kuuluvaa myymälää. Yhteistyökumppaneinamme Suomessa ja ulkomailla on noin 440 kustantajaa ja tavarantoimittajaa. Tuotetarjonnastamme löytyy kullekin myymälälle sen kysyntää ja asiakaskuntaa palveleva valikoima.

lehtipiste_cmyk-300kt

Vahvistamme tietohallinnon tiimiämme Vantaalla ja etsimme nyt sinua energinen ja tuloshakuinen

IT-palvelupäällikkö

Tehtävässä vastaat konesali-, tietoliikenne- ja työasemapalveluista. Vastuullesi kuuluvat myös sovellus- ja integraatioarkkitehtuurimme kehittäminen sekä tietoturva. Olet IT-alan monitaituri ja nautit työskentelystä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Toimit osana viisihenkistä tietohallinnon tiimiä ja vastaat tietohallintojohtajalle.

Odotamme sinulta usean vuoden kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien, järjestelmäintegraatioiden ja prosessien kehittämisestä.  Tunnet vähittäiskaupan ja/tai logistiikan toimialan liiketoimintaprosesseja ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. AMK, tai DI).  Ratkot käytännön ongelmia ja kehität palveluja ja prosesseja määrätietoisesti analyyttisella otteella. Pystyt toimimaan niin itsenäisesti kuin yhteistyössä oman organisaatiomme ja kumppaneidemme kanssa. Olet henkilönä innovatiivinen ja tarvittaessa myös painetta kestävä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen jakeluliiketoiminnan sydämessä. Pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja ja sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa on kunnon tekemisen meininki. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.lehtipiste.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko 0400 399 825 (ti ja ke klo 14.30 – 17)  . Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.11.2016 mennessä ”HAE TEHTÄVÄÄ”-linkin kautta.

 

HAE TEHTÄVÄÄ