Vauraus Suomi on vuonna 2011 perustettu suomalainen joukkorahoitusalan pioneeri ja suunnannäyttäjä. Missiomme on yhdistää ainutlaatuisella tavalla kiinnostavia kohteita etsivä sijoittaja ja tehokasta rahoitusratkaisua hakeva yritys. Tähän mennessä olemme saattaneet yhteen yli 1000 lainoitettavaa yritystä 4000 sijoittajan kanssa ja kauttamme on autettu menestyksellisesti suomalaisia yrityksiä jo yli 60M€ edestä. Kasvava, 70:stä Vaurauslaisesta koostuva tiimimme toimii Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Porissa. Tutustu toimintaamme osoitteissa www.vauraus.fi ja www.yrityslainat.fi.

 vaurauslogo

Liiketoimintamme kasvaessa ja kansainvälistyessä etsimme Sinua strateginen ja kunnianhimoinen

KEHITYSJOHTAJA, COO

Tehtävässä vastaat yrityksemme liiketoiminnan, nykyisten toimintatapojemme sekä palveluiden kehittämisestä ICT:n keinoin. Vauraudella sinua odottavat tulevaisuuden palvelukonseptiemme visiointi, ICT-järjestelmien kehittäminen ja liiketoimintastrategian jalkauttaminen. Vastuullasi on neljän hengen ICT-tiimi, kuulut luonnollisesti yrityksen johtoryhmään ja vastaat tehtävässä toimitusjohtajalle.  Toimipisteesi sijaitsee Helsingin keskustan toimistollamme.

Toivomme ja odotamme sinulta useamman vuoden aikaisempaa kokemusta järjestelmäpohjaisen liiketoiminnan kehittämisestä. Järjestelmäkehityksen, lisensoinnin sekä hankinnan lisäksi sinulla on hyvä ymmärrys palvelumuotoilusta ja liiketoiminnan digitalisaatiosta. Sydämeltäsi et kuitenkaan ole devaaja, vaan pesunkestävä liiketoiminnan kehittäjä. Sinulla on kyky toimia usean projektin kanssa yhtäaikaisesti ja henkilönä olet avarakatseinen ja innostava. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto. Hyvä englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle ja aiempi kansainvälinen kokemus etu tehtävää hoidettaessa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi suomalaisen rahoitusalan edelläkävijän menestystarinaa. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on kilpailukykyiset edut ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on innostava tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (24.4. klo 10– 12 tai 26.3. klo 9-11). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 3.5.2017 mennessä oheisen linkin kautta!

 

Hae tehtävää