Hansakortteli on Suomen rakastetuin kauppakeskus Turun sydämessä. Hansakortteli täytti 30 vuotta tänä vuonna ja onkin kortteli täynnä vanhaa ja kaunista sekä uutta ja modernia. Hansakorttelilla on keskeinen sijainti Turun keskustassa ja on vakiinnuttanut asemansa turkulaisten olohuoneena. Hansakorttelin kokonaismyynti vuonna 2017 oli 227 miljoonaa euroa ja kävijämäärä noin 12,5 miljoonaa kävijää. Hansakorttelissa toimii yli 130 liikettä. 

Kuvahaun tulos haulle hansakortteli logo 

 

 

 

Etsimme nyt uudistuvaan Hansakortteliin, Sinua

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Tehtävääsi kuuluu kiinteistöjen hoito- ja ylläpitopalveluiden suunnittelu ja koordinointi sekä sidosryhmäyhteyksien ylläpitäminen ja kehittäminen. Kiinteistöpäällikkönä johdat ja ohjaat kiinteistöjen hallintaa ja vuokralaismuutoksia sekä vuosikorjaus- ja peruskorjaushankkeita nykyisen kiinteistöpäällikön keskittyessä korjauspäällikkönä erikseen sovittuihin projekteihin.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta, esim. insinööri tai DI, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset tietotekniikan kuten CAD- ja laskentaohjelmat ja olet kiinnostunut digitalisaation tuomista mahdollisuuksista työssäsi. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Työskentelet itsenäisesti ja tavoitteellisesti, olet hyvä organisoimaan työtäsi ja sinulla pysyy vaivatta useat langat käsissäsi. Olet yhteistyökykyinen, neuvottelutaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Pidät jämäkästi kiinni aikatauluista ja muusta sovitusta – huolehdit että tekniikka mahdollistaa menestyksen!

Tule mukaan aktiiviseen tiimiimme rakentamaan Suomen rakastetuimmasta kauppakeskuksesta entistäkin viihtyisämpää ja tehokkaampaa kokonaisuutta.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa konsultti Seija Raesola HRS Advisorsista puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 18.11.2018 oheisen linkin kautta.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ