hansakortteli

Turun Hansakorttelin omistus uudistuu, minkä myötä Veritas Eläkevakuutusyhtiön, Stiftelsen för Åbo Akademin sekä Keskinäisen Työeläkevakuutusyhtiö Elon muodostama Kauppakeskus Hansa Ky yhdenmukaistaa Hansakorttelin toimintatapoja ja kehittää toimintaa niin vuokralaisyritysten kuin asiakkaiden suuntaan. Hansakortteli on myynniltään Varsinais-Suomen suurin ja Suomen 7. suurin kauppakeskus. Myyntimme vuonna 2014 oli noin 237 miljoonaa euroa ja kävijämäärä noin 12,8 miljoonaa. Hansakorttelissa toimii noin 120 yritystä ja vuokrattava pintaala on noin 39 000 m2.

Haemme joukkoomme Sinua

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen hoitotyön järjestämisestä, valvonnasta ja ohjaamisesta. Tehtäväkenttääsi kuuluvat myös kiinteistöihin ja vuokralaismuutoksiin liittyvät kunnossapito-, korjaus- ja kehittämishankkeet, seuranta- ja suunnittelutehtävät sekä energian hankintaan ja kulutuksen seurantaan liittyvät tehtävät.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari/insinööri) sekä kokemusta ja näyttöjä vastaavantyyppisistä tehtävistä. Olet toimintatyyliltäsi aktiivinen, tavoitteellinen ja yhteistyökykyinen. Kykenet huolehtimaan siitä, ettei ”tekniikka ole esteenä menestykselle”.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan Turun talousalueen toimintaan, kotimaisista ja kansainvälisistä merkkiliikkeistä rakentuvan yhteistyöverkoston ja hyvähenkisen työyhteisön. Olet vahvasti mukana kehittämässä Turun ydinkeskusta-aluetta.

Lisätietoja antavat Rainer Carpelan puh. 040 553 3759 ja Viivi Naatula puh. 044 373 2003 HRS Advisorsista. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.1.2016 mennessä oheisen linkin kautta

Jätä hakemus