Tuotamme suunnitteluun, rakentamiseen, tuotekehitykseen ja ylläpitoon liittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistöt ja rakentaminen-, infra-, teollisuus-, energia-, vesi- ja ympäristö- sekä johdon konsultoinnin toimialoilla.

 

ramboll

 

Markkinointiviestintäpäällikkö

 

Sykkiikö sydämesi SEO:lle ja datalla johdetulle markkinoinnille? Haluatko tulla mukaan kertomaan, miten elinympäristöstämme suunnitellaan entistä kestävämpi? Keskitämme markkinointi- ja viestintäyksikkömme Espooseen, ja etsimme nyt tiimiimme liiketoimintaorientoitunutta digimarkkinoinnin konkaria. Olet avainroolissa digitalisoituvan viestintämme ja markkinointikonseptiemme kehittämisessä, ja teet läheisesti yhteistyötä paikallisen sekä liiketoimintamme että kansainvälisen viestintäverkostomme kanssa.

Toimit Ramboll.fi-nettisivuston päätoimittajana ja kehität aktiivisesti näkyvyyttämme sekä asiakaskokemusta digitaalisissa kanavissamme dataa hyödyntäen. Lisäksi vastaat sovittujen liiketoiminta-alueiden markkinointi- ja viestintätuesta. Sparraat liiketoimintaamme markkinointiin ja viestintään liittyvissä kysymyksissä ja huolehdit siitä, että Rambollin projektit ja näkemykselliset osaajamme pääsevät esiin erilaisissa medioissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. monikanavainen sisällöntuotanto, päivitys- ja lokalisointityöt, erilaisten markkinointikampanjoiden ja uutiskirjeiden tuottaminen, mediaseuranta sekä markkinoinnin kehittäminen sosiaalisessa median kanavissa.

Olet osa Ramboll Finlandin viestintä- ja markkinointitiimiä ja raportoit maayksikkömme markkinointi- ja viestintäjohtajalle.

Odotamme

Työssäsi tarvitset oma-aloitteisuutta, analyyttista ja käytännönläheistä työotetta sekä vankkaa näyttöä markkinointiviestinnän menestyksellisestä suunnittelusta, toteutuksesta ja mittaamisesta digitaalisessa toimintaympäristössä.  Omaat erinomaiset verkostoitumistaidot, haluat laittaa itsesi likoon ja hoidat tehtävät vastuullisesti maaliin asti. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, näkemystä digitaalisesta markkinoinnin tulevaisuudesta sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen täyttämällä hakulomake kohdasta ”Hae työpaikkaa” viimeistään maanantaina 3.10. 2016. Paikka täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Karoliina Lehmusvirta, puh. 040 5813 710, perjantaina 30.9. klo 10-12. Muina aikoina tiedusteluihin vastaavat HRS Advisorin konsultit Emmi Klosternig, puh. 044 271 9420 ja Toni Koskinen, puh. 040 742 7525.

 

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

 
Hae työpaikkaa