inttistore

 

Inttistorea hallinnoi Maanpuolustusyhtiö MPY Oy, joka on Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton omistama yhtiö. Inttistore on erikoistunut army-, turva- ja lahjatavaratuotteisiin. Yhtiö on perustettu vuonna 1992 ja se tunnetaan laadukkaana ja luotettavana toimijana markkinoilla. Lisätiedot www.inttistore.fi.

 

Kasvuvaiheessa oleva Helsingin Inttistoren myymälä ja verkkokauppa etsii Sinua kehittymishaluinen ja aktiivinen

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ

 

Inttistoren myymälä sijaitsee Helsingin keskustassa, Pohjoisella Hesperiankadulla. Myymäläpäällikkönä työskentelet tavoitteellisesti ja kehität Inttistoren myyntiä kokonaisvaltaisesti. Olet ammattitaitoisen myymälähenkilökunnan esimies ja vastuullasi on myymälän päivittäisen toiminnan johtaminen sekä kehitystyö.

Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen työpaikka kasvavan yrityksen palveluksessa. Vastaat myynnistä ja markkinoinnista kokonaisuudessaan niin myymälässä kuin verkkokaupassakin. Vastuullasi on myös hankinnat, tuotevalikoiman kehittäminen ja ideoit uusia kampanjoita. Sinulla on kyky katsoa eteenpäin ja silmää kasvattaa myyntiä. Ohjaat ja opastat myymälähenkilökuntaa ja vastuullasi on henkilökunnan työvuorosuunnittelu. Toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa.

Etsimme innostunutta ja aikaansaavaa henkilöä työskentelemään vastuullisessa tehtävässä. Toivomme, että sinulla on kokemusta vähittäiskaupasta sekä esimiestyöstä. Omaat aktiivisen työasenteen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa onnistumisista palkitaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy, Emmi Klosternig, puh. 044 271 9420 ja Toni Koskinen, puh. 040 742 7525. Heidät tavoitat 24.3. klo 13–15, 30.3. klo 9–11 ja 4.4. klo 13–15. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 5.4.2016 mennessä.

 

Jätä hakemus