leaseplan

 

Etsimme toimintamme vahvasti kasvaessa Sinua

Myyntipäällikkö

 

Innostutko myynnistä, viihdyt asiakasrajapinnassa ja haluat etsiä aidosti parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaan hyväksi? Tarvitsemme lisävahvistusta myyntitiimiimme, jotta pystymme vastaamaan kasvutavoitteisiimme ja tarjoamaan laadukkainta mahdollista yritysajoneuvopalvelua potentiaalisille asiakkaille. Vaikka olemmekin maailmanlaajuisesti menestynein alan toimija, emme suinkaan ole hidastamassa tahtia ­– päinvastoin: uskomme vahvaan kasvuun, johon pystymme vastaamaan alan parhailla ratkaisuilla ja palveluilla.

Myyntipäällikön tärkein tehtävä on uusasiakashankinta. Tehtävänäsi on siis kontaktoida yrityspäättäjiä ja pyrkiä tukemaan heitä heidän autopolitiikkansa johtamisessa tarjoamalla mahdollisimman vaivatonta ja luotettavaa yritysautojen kokonaishallintaa.  Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan tukenasi on alan tunnetuin brändi, vahvat tuote- ja palvelukokonaisuudet sekä työyhteisö, joka tekee kaikkensa erinomaisen palvelun eteen. Meille on tärkeää, että puhallat yhteisen tavoitteen eteen ja haluat olla osa hyvin motivoitunutta ja sitoutunutta joukkuettamme.

Menestymisen edellytykset

  • Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä ratkaisukeskeisestä b-2-b myynnistä. Rahoitusalan tuntemus on plussaa.
  • Olet optimistinen ja energinen ja pystyt luomaan helposti uusia kontakteja. Haluat saada aikaan tuloksia ja lähestyt tehtäviäsi määrätietoisesti ja itsenäisesti.
  • Asenne ratkaisee. Emme odota sinun hallitsevan alaa tai myytäviä palveluita heti, vaan tärkeintä on innokas asenne ja halu oppia uutta.
  • Olet johdonmukainen neuvottelija ja vakuuttava argumentoija.
  • Kykenet hallitsemaan monimutkaisia kokonaisuuksia.
  • Salesforce, Excel ja PowerPoint ovat sinulle tuttuja työkaluja.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

MITÄ ME TARJOAMME

Tarjoamme aidosti haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän yritysautojen rahoituksen ja hallinnoinnin parissa. Meillä pääset kokeneiden huippuammattilaisten joukkoon monipuolisen tehtävän pariin, jossa opit joka päivä uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi tavoitteellisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Yrityskulttuurimme on vahva ja meillä ihmiset viihtyvät hyvin. Teemme työmme tosissamme, mutta emme totisina!

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fi, www.leaseplan.com, www.liikkeella.fi  ja www.linkedin.com/company/leaseplan-finland.

 

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Toni Koskinen 0407427525 ja Emmi Klosternig 0442719420.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 14.6.2017 mennessä.

 

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ

 

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 75 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 22.000 ajoneuvon kantaa yli 500 asiakas yrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista.