lemminkainen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Toimintamme kasvaa ja etsimme uusia

PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme osallistumaan alan mielenkiintoisimpien kohteiden rakentamiseen? Haluatko ison yrityksen mahdollisuudet kehittyä tehtävässäsi ja edetä halutessasi urallasi konsernin sisällä?

Tehtävässäsi vastaat työmaan hallinnollisista tehtävistä, kuten aikataulutuksesta ja kustannusseurannasta sekä työmaan laadunvalvonnasta ja hankinnoista. Kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan voit myös vastata projektien hallinnoinnista aina tarjouslaskennan toteutukseen asti.

Odotamme Sinulta ammattitaitoa ja näyttöjä onnistumisista. Sinulla on soveltuva tutkinto esim. infra- tai talonrakennusalalta. Englannin ja ruotsin kielitaidot ovat eduksi. Voit olla pitkän linjan kokenut konkari tai uran alkuvaiheessa muutaman vuoden kokemuksella. Toimit itsenäisesti mutta olet tiimipeluri. Pidät jämptisti useat langat käsissäsi ja hallitset kokonaisuuden.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn innostavassa työyhteisössä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, alan parhaat projektit, kilpailukykyisen palkan ja sekä uralla etenemisen paikkoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisorsin konsultit Seija Raesola p. 040 775 6150 sekä Rainer Carpelan p. 040 553 3759.

Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 30.5.2016 mennessä.

JÄTÄ HAKEMUS