ALM_logo_rgb

 

ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä 35 osaajasta. Olemme vakavarainen korkeimman mahdollisen luottoluokituksen saanut yritys (AAA, Bisnode 2015). Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

 

Kasvustrategiamme mukaisesti haemme finanssialan analyysitoimintoihimme useampia

 

SENIOR ANALYYTIKKOJA / -MALLINTAJIA

 

Toimenkuvaasi kuuluu osallistuminen korkoriskin ja likviditeettiriskin mallintamiseen liittyviin tehtäviin sekä asiakasprojektit, tase- ja riskienhallinnan näkökulmasta. Päätehtäviäsi ovat pankkitoiminnan korkoriskimallinnukseen liittyvät mallinnus- ja analyysitehtävät, rahoitusrakenne- ja likviditeettianalyysien kehittäminen ja tuottaminen sekä riskienhallinnan ja finanssialan projektitehtävät.

Pääset toimimaan asiakasrajapinnassa tehden yhteistyötä omien sekä asiakkaidemme rahoitusalan asiantuntijoiden kanssa. Mikäli sinulla on jo asiakashallinnointi- tai projektipäällikkökokemusta, voi roolisi painottua näihin tehtäviin.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta finanssialan tase- ja tuloslaskelmista, riskienhallinnan mallinnustehtävistä, kassavirta-analyyseistä, rahoitusalan toiminnasta sekä rahoitusalan viranomaissääntelystä. Valittava analyytikko/-mallintaja kykenee analysoimaan ja mallintamaan itsenäisesti tuloslaskelma-, tase- ja kassavirta-analyysejä. Tehtävässä suoriutumisen kannalta olennaista on kiinnostus rahoitusalaa sekä edellä mainittuja osa-alueita kohtaan. Eduksesi katsotaan myös mahdollinen aiempi osaaminen tasehallinnallisista mallinnusjärjestelmistä tai muista rahoitusalan mallinnusvälineistä sekä tietokantajärjestelmistä.

Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Omaksut luontevasti uusia asiakokonaisuuksia ja sinulla on vahva looginen/matemaattinen päättelykyky. Pystyt toimimaan sekä itsenäisesti että hyvässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Suhtaudut myönteisesti uusien asioiden oppimiseen ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tulet sujuvan suomen lisäksi toimeen myös englannin kielellä, ruotsin kielitaito on eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa sinulla on tilaisuus kehittyä ja oppia uutta. Saat kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevien kollegojen tuen. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Karl Sumelius, puh. +358 50 548 4163, tavoitettavissa 2.8. klo 9-11 ja yhteistyökumppanillamme HRS Advisorsin Emmi Klosternig, puh. +358 44 271 9420. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.8.2016 mennessä.

 

Jätä hakemus