ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä yli 40 osaajasta. Olemme vakavaraisia ja omaamme yritysten korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen (Bisnode 2016).

Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan.

 

ALM_logo_rgb

 

Haussa nyt kasvustrategiamme mukaisesti finanssialan konsultaatiotoimintoihin

Senior Consultant, finanssialan riskienhallinta

 

Työtehtäviisi kuuluu osallistuminen asiakasprojekteihin tase- ja riskienhallinnan näkökulmasta. Tehtävässä toimitaan tiiviisti asiakasrajapinnassa innostavien projektien parissa. Rooli vaatii itsenäistä ja aikaansaavaa otetta sekä innostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn sekä vähintään muutaman vuoden relevanttia työkokemusta.

Eduksesi katsomme kokemuksen finanssialan tase- ja tuloslaskelmista, kassavirta-analyyseistä, rahoitusalan toiminnasta sekä rahoitusalan viranomaissääntelystä. Valittava konsultti kykenee analysoimaan ja mallintamaan itsenäisesti tuloslaskelma-, tase-ja kassavirta-analyysejä tai toimimaan asiantuntijana / projektipäällikkönä asiakkaan kehitysprojekteissa riskienhallintaan tai uusiin viranomaisvaateisiin liittyen. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Nykyisessä toimintaympäristössä on usein tarpeellista omata myös sopivasti teknisempää osaamista erilaisten järjestelmien ja tietokantojen viidakossa. Tehtävässä suoriutumisen kannalta olennaisinta ovat kiinnostus edellä mainittuja osa-alueita sekä rahoitusalaa kohtaan ja luonnollisesti vahva uusien asiakokonaisuuksien omaksumiskyky.

Työskentelytapasi on tehokas, tarkka ja huolellinen. Tiimityötaitojen lisäksi pystyt toimimaan itsenäisesti hyvässä yhteistyössä myös asiakkaiden kanssa. Suhtaudut myönteisesti uusien asioiden oppimiseen ja tulet sujuvan suomen lisäksi toimeen myös englannin kielellä, lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa sinulla on tilaisuus oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Saat kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevien kollegojen tuen, joten kaikkea sinun ei tarvitse osata valmiiksi. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Mika Mattila, puh. 050 552 8882 tavoitettavissa 1.2. klo 14.30-16.30 ja 8.2. klo. 14.30-16.30 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen mika.mattila@almpartners.fi. Yhteistyökumppanillamme lisätietoja antaa HRS Advisorsin Emmi Klosternig, puh. +358 44 271 9420. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 12.3.2017 mennessä.

 

Hae tehtävää