kronfågelnaapurin maalaiskana

Scandi Standard on pohjoismaiden suurin kananpojasta valmistettujen elintarvikkeiden tuottaja Ruotsissa, ja Tanskassa alan markkinajohtaja. Tuotamme, markkinoimme ja myymme tuoretta kananpoikaa ja pakasteita sekä kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita pohjoismaiseen arkeen. Yrityksellämme on n. 1 400 työntekijää ja liikevaihtomme on n. 3,3 miljardia Ruotsin kruunua. Liedossa toimiva tytäryhtiömme Kronfågel Oy (entinen Huttulan Kukko Oy) on Suomen modernein kananjalostuslaitos, jossa työskentelee n. 40 työntekijää ja jonka liikevaihto on n. 10 m€.

 

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme Lietoon Talouspäällikköä

 

Monipuolisessa ja haastavassa tehtävässäsi vastaat yrityksemme taloushallinnosta. Työtehtäväsi painottuvat pitkälti sisäiseen laskentaan ja konserniraportointiin. Huolehdit rahoituksen suunnittelusta, yhteydenpidosta tilintarkastajiin, pankkeihin ja viranomaisiin sekä vastaat ulkoistetun kirjanpitomme ja palkanlaskennan sujuvuudesta. Vastaat budjetin ja ennusteiden laatimisesta sekä raporttien ja analyysien tuottamisesta. Tehtävässäsi toimit toimitusjohtajan tärkeänä työparina ja olet johtoryhmän jäsen.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutason koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys. Luonteeltasi olet joustava ja analyyttinen, kykenet näkemään yhteydet numeroiden ja käytännön välillä. Olet kommunikointikykyinen sekä kehittämishaluinen ja kykenet rakentavasti kyseenalaistamaan asioita.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja keskeisen tehtävän nopeasti kasvavassa yrityksessä, hyvät vaikutusmahdollisuudet sekä rennon dynaamisen työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Rainer Carpelan (040 5533759) ja Viivi Naatula (044 3732003) HRS Advisors Oy:stä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.09.2015 mennessä oheisen linkin kautta.

 

Jätä hakemus

Share This