Petri Aro Oy vuonna 1996 perustettu teknisen alan maahantuontiyritys. Tuotteisiimme kuuluu laaja valikoima lastuavia työkaluja poraukseen, avarrukseen ja sen jälkeiseen viimeistelyyn. Toimimme myös automaatioratkaisujen parissa, jossa keskitymme robottisovellutuksiin, kappaleen kiinnitykseen ja muihin oheistuotteisiin. Tuomme maahan laadukkaita tuotteita ja päämiehemme ovat alallaan vakiintuneita ja tunnettuja toimijoita.

Pääasiakasryhmiämme ovat valmistava metalliteollisuus, robottisovellutuksia käyttävät yritykset ja teollisuuden kunnossapitoyksiköt. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme yksilöllisesti ja tehokkaasti. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa. 

 

Logo_aro

 

Etsitkö mahdollisuuksia näyttää kykysi myyntityössä? Etsimme sinua menestysnälkäinen ja kasvunhaluinen

TEKNINEN MYYJÄ

Tehtävässä vastaat osaltasi P.Aro Oy:n ja Oy Interfii Ltd:n myynnistä, olemassa olevista asiakassuhteista sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Olet henkilönä teknisesti suuntautunut ja nautit myynnin tekemisestä. Haluat kehittää jatkuvasti omaa asiantuntijuuttasi ja toimia asiakkaittemme luotettavana yhteistyökumppanina. Olet tehtävässä suoraan yhteydessä eurooppalaisiin päämiehiimme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista taustaa sekä kokemusta teknisestä myynnistä. Ymmärrät myyntiprosessin eri vaiheet ja olet motivoitunut palvelemaan asiakkaitasi. Osaat kuunnella asiakkaitamme ja tarjota ratkaisuja tuotannon haasteisiin. Hoidat asiakassuhteesi itsenäisesti.  Toimialueenasi on eteläinen Suomi (Porin, Tampereen ja Helsingin seutu) sekä osittain myös pohjoismaat. Toimipisteesi sijaitsee Turussa.  Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä kehittymään ja kasvamaan teknisen myynnin huippuosaajaksi. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on kilpailukykyinen palkka ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Annamme kattavan koulutuksen tuotteisiimme ja toimintatapaamme. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on kunnon tekemisen meininki. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.p-aro.com ja http://www.interfii.com

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko p. 0400 399 825 (arkisin klo 14– 17). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 27.11.2016 mennessä.

 

Hae tehtävää