Julkaisutiedot: duunitori.fi, te-palvelut.fi, LinkedIn Jobs

Ecom Tilit Oy on vuonna 2007 perustettu talotekniikka-alan yritysten kirjanpitoon erikoistunut, auktorisoitu tilitoimisto. Olemme moderni tilitoimisto: autamme jatkuvasti asiakkaitamme kehittämään rutiineja, jotta yrityksen ja tilitoimiston väliset päällekkäiset työvaiheet jäävät pois. Näin syntyy suoraa säästöä kirjanpitokustannuksista ja kirjanpitäjillämme on myös enemmän aikaa keskittyä asiakkaidemme palvelemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Ecom Tilit Oy:n emoyhtiö Ecom Oy on kehittänyt erityisesti talotekniikka-alalle taloushallinnon ohjelmiston, jota käyttää jo yli 2 500 suomalaista LVI- ja sähköalan yritystä.

ecom_fi_rgb

 

 

 

 

Haemme tilitoimiston vetäjäksi Sinua vastuuntuntoinen ja tiimillesi omistautuva

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtävässä vastaat tilitoimiston arjen sujuvuudesta osallistuen itse tilitoimiston kirjanpito- ja palkanlaskentatehtäviin. Huolehdit työtehtävien organisoinnista viidelle kirjanpitäjälle, olet ammatillinen asiantuntija tiimillesi ja ennen kaikkea toimit tiimin valmentavana esimiehenä ja kivijalkana. Olet osa tilitoimistotiimiä ja viiden kirjanpitäjän esimies. Työstäsi vastaat Ecom Oy:n toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta kirjanpito-, tilitoimisto- ja palkanlaskentakokemusta sekä kokemusta asiantuntijatiimin esimiestehtävistä. Tuet ja autat tiimiäsi ammatillisesti ja huolehdit raportoinnin määräajoista ja aikataulutuksesta. Pystyt toimimaan sekä omatoimisesti että yhteistyössä oman organisaatiomme ja kumppaneidemme kanssa. Olet henkilönä energinen ja työn luonteesta johtuen ajoittaista kiirettä ja työn keskeytyksiä kestävä. Ymmärrät alan syklisyyttä. Sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen tausta, KLT-tutkinnon katsomme eduksi. Katsomme eduksesi talotekniikka-alan ymmärryksen.

Tarjoamme sinulle upean tiimin menestyvässä, pirteässä ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset olemaan mukana näköalapaikalla tilitoimistopalvelujen kehittymisessä. Tarjoamme hyvät ja kilpailukykyiset edut sekä pienen yrityksen joustavuuden, välittömän meiningin ja työilmapiirin. Tutustu toimintaamme osoitteessa http://www.ecom.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Viivi Naatula, puh. 044 373 2003. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 4.12.2016 mennessä oheisen ”HAE TEHTÄVÄÄ”-painikkeen kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ