ALM_logo_rgb

 

ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä 35 osaajasta. Olemme vakavarainen korkeimman mahdollisen luottoluokituksen saanut yritys (AAA, Bisnode 2015). Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

 

 

 

Kasvustrategiamme mukaisesti haemme Sinua

 

Trainee, Data Analytics

 

 

Tarjoamme korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti pankkien riskienhallintaan liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Monipuoliset työtehtäväsi liittyvät mm. datan analysoimiseen, raportoinnin tekniseen toteuttamiseen sekä tietokantojen parissa työskentelyyn.

 

Eduksesi katsomme:

 

  • Intoa ja valmiutta uusien teknologioiden oppimiseen.
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja.
  • Kiinnostuksen kehittyä ja oppia lisää asiakasvastuutehtävistä.
  • Mahdollisesti jo hankitun kokemuksen pankki-, rahoitus- tai IT-alan tehtävistä.
  • Luotettavan ja yhteistyökykyisen asenteen työhön.

 

Tarjoamme sinulle:

 

  • Mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa organisaatiossa, missä pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.
  • Asiantuntevien kollegojen tuen ja kattavan perehdytyksen.
  • Haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän mukavassa työyhteisössä.

 

Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja oma-aloitteinen sekä omaksut nopeasti uusia asioita. Suomen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä, lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2017 saakka ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Katsomme eduksi mahdollisuuden jatkaa tarvittaessa määräaikaisuuden jälkeen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Harri Ikola, puh. + 358 50 598 7976 tavoitettavissa 9.11. klo 9-11 ja 18.11. klo. 14.00-16.00 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen harri.ikola@almpartners.fi. Yhteistyökumppanillamme lisätietoja antaa HRS Advisorsin Emmi Klosternig, puh. +358 44 271 9420. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.11.2016 mennessä.

 

Hae tehtävää