ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä yli 40 osaajasta. Olemme vakavarainen korkeimman mahdollisen luottoluokituksen saanut yritys (AAA, Bisnode 2015). Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

 

 ALM_logo_rgb

 

Haussa nyt vahvistukseksi tekniseen tiimiimme useampi motivoitunut ja kehittymishaluinen

Trainee, Data Analytics

 

Tarjoamme korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti pankkien riskienhallintaan liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Monipuoliset tehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi datan analysoimiseen, raportoinnin tekniseen toteuttamiseen tai tietokantojen parissa työskentelyyn. Kehittyvä ja motivoitunut henkilöstö on meillä keskiössä, joten huomioimme kiinnostuksesi ja osaamisesi tehtävän painopisteiden määrittelyssä.

Toivomme sinulta:

  • Intoa ja valmiutta uusien teknologioiden oppimiseen.
  • Halua haastaa itseä ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja.
  • Kiinnostusta kehittyä ja oppia lisää asiakasvastuutehtävistä.
  • Mahdollisesti jo hankitun kokemuksen pankki-, rahoitus- tai IT-alan tehtävistä.
  • Luotettavaa ja yhteistyökykyistä asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa organisaatiossa, missä pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.
  • Laajat koulutusmahdollisuudet, asiantuntevien kollegojen tuen ja kattavan perehdytyksen.
  • Haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.
  • Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtivan työnantajan, jossa panostetaan yhteiseen toimintaan ja henkilöstölle suunnattuihin tapahtumiin.

Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja oma-aloitteinen sekä omaksut nopeasti uusia asioita. Suomen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä, lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2017 loppuun saakka ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Katsomme eduksi mahdollisuuden jatkaa tarvittaessa määräaikaisuuden jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Harri Ikola, puh. + 358 50 598 7976 tavoitettavissa 28.4. klo 13.00-15.00 ja 3.5. klo. 15.00-17.00 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen harri.ikola@almpartners.fi. Yhteistyökumppanillamme lisätietoja antaa HRS Advisorsin Emmi Klosternig, puh. +358 44 271 9420. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.5.2017 mennessä.

 

Hae paikkaa