Työmaapäällikkö, Lemminkäinen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Toimintamme kasvaa ja etsimme

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE  

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme osallistumaan alan mielenkiintoisimpien kohteiden rakentamiseen? Haluatko ison yrityksen mahdollisuudet kehittyä tehtävässäsi ja edetä halutessasi urallasi konsernin sisällä?

Olemme vaativien infraratkaisujen toteuttaja Suomessa, Skandinaviassa ja Baltian maissa. Ydinosaamiseemme kuuluu erikoisurakointi, kuten pohja- ja insinöörirakentaminen, kalliorakentaminen, pilaantuneen maan käsittely ja erilaiset jännitystyöt, sekä muut erikoisosaamista ja -kalustoa vaativat hankkeet.

Tehtävässäsi vastaat työmaiden ja projektien kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, aikatauluista ja toteutuksesta sekä ohjaat aliurakoitsijoiden toimintaa. Suunnittelet itsenäisesti työvaiheita ja vastaat projektien taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Odotamme Sinulta tehtävän soveltuvaa rakennusalan koulutusta, esim. insinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa. Sinulla on jo näyttöjä osaamisista ja onnistumista vaativissa rakennusprojekteista. Voit olla pitkän linjan konkari joka etsii uutta vaihdetta työuralle tai työuransa alussa oleva, joka haluaa kehittyä yhä paremmaksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisia tehtäviä betoni-, maa- ja vesirakennuskohteissa. Saat työskennellä innostavassa työyhteisössä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, alan parhaat projektit, kilpailukykyisen palkan ja sekä uralla etenemisen paikkoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisorsin konsultit Seija Raesola p. 040 775 6150 sekä Toni Koskinen p. 040 742 7525.

Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 30.5.2016 mennessä.

Jätä hakemus