ramboll

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

Työsuhdepäällikkö / HR Päällikkö

Tunnetko työehtosopimusten maailman sekä niiden tulkinnan etkä hämmenny uusista tai yllättävistäkään käänteistä työsuhteen elinkaaren aikana? Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä työsuhdepäällikkönä vastuullesi kuuluvat työsuhdeasioiden hoito sekä niihin liittyvä ohjeistus ja neuvonta. Yhdessä muun HR-organisaation kanssa autat ja tuet esimiehiä työsuhde- ja työsuhteen elinkaareen liittyvissä HR-asioissa sekä varmistat toimintatapojen sujuvuuden lain ja työehtosopimusten mukaisesti.  Tehtävässäsi vastaat luottamusmiesyhteistyöstä ja –rajapinnasta. Kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan tehtävään mahdollista sisällyttää HR päällikön rooli tukifunktioissa. Tulet tehtävässäsi raportoimaan henkilöstöjohtajalle.

Odotamme sinulta hyvää työoikeuden ja työsuhdeasioiden tuntemusta sekä aiempaa kokemusta työehtosopimusten soveltamisesta.  Sinulla on jo hankittuna usean vuoden kokemus vastuullisista HR-tehtävistä sekä kokemuksen tuomaa näkemyksellisyyttä henkilöstöasioihin.

Työskentelet järjestelmällisesti ja hallitset luontevasti kokonaisuuksia. Toisaalta tilanteesta riippuen toimit joustavasti ja olet reagointikykyinen henkilö. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää tilannetajua sekä hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Työskentelytapasi on itseohjautuvaa ja proaktiivista. Ennen kaikkea toivomme sinulta vahvaa sitoutumista omaan työhön ja innostusta henkilöstötehtäviin, lisäksi katsomme sujuvan englannin kielen taidon eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn yrityksessä, jonka kulttuuri perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Suomen ja Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisorin konsultit Emmi Klosternig, puh. 044 2719420 ja Toni Koskinen, puh. 040 7427525. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.11.2016 mennessä.

Jätä hakemus