Uraohjaus & Outplacement

Rohkeasti uusille poluille

Uraohjaus & Outplacement – Uusia polkuja työelämään

Onko paikkasi ja suuntasi työelämässä on sellainen, kuin sinä haluat? Onko työmotivaatiosi kohdallaan? Tai käydäänkö yrityksessäsi läpi muutostilannetta, jonka vuoksi henkilöstön täytyy lähteä hakemaan uusia polkuja työelämään?

HRS Advisorsin ammattilaiset ovat rinnallasi erilaisissa muutostilanteissa. Autamme sinua löytämään omat vahvuutesi ja motivaatiotekijäsi, ja uuden innostavan suunnan urallesi. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa ja Tampereella, mutta tarjoamme uraohjaus- ja outplacement- eli uudelleensijoituspalveluja eri alojen asiakkaillemme maanlaajuisesti.

Uraohjaus selkeyttää vahvuuksia ja tavoitteita

Uraohjauksessa pohditaan yhdessä työtilannettasi, yleistä elämäntilannettasi, kykyjäsi, kiinnostuksenkohteitasi ja odotuksiasi sekä tavoitteitasi työelämässä. Usein sumuiselta näyttävä tilanne selkenee, kun sitä käy läpi ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Meillä työskentelee psykologitaustaisia, kokeneita henkilöstöalan ammattilaisia, joiden avulla ja tuella on helppo eritellä osaamistaan ja kirkastaa tavoitteitaan.

Outplacement eli uudelleensijoitus – rohkeasti uusille poluille

Joskus organisaatio on murroksessa – tilanteessa, missä henkilökunnalle on lähdettävä hakemaan uusia polkuja työelämään. Uutta ei kannata pelätä, vaan ottaa se mahdollisuutena. Outplacement-palvelulla työnantaja tahtoo tukea lähteviä henkilöitä haasteellisessa tilanteessa, auttaa heitä uudessa tilanteessa, löytämään paremmin voimavaransa ja auttaa heitä tehokkaassa työnhaussa.

Valmennusta yksilöille sekä ryhmille

Ryhmävalmennuksessa käydään läpi työnhaun perusasioita, työnhakuasiakirjoja sekä muutostilanteen hallintaa. Yksilövalmennuksessa keskitytään kuhunkin henkilöön ja hänen tilanteeseensa 3-6 tapaamisen merkeissä noin 2 kk:n jakson aikana. Tarjoamme mahdollisuuden myös yksilölliseen Outplacement-ohjelmaan, joka sisältää rajattoman määrän tapaamisia 3-12 kk aikana.

Miksi valita HRS Advisors?

Meillä sinua palvelevat alan ehdottomat ammattilaiset, joille uraohjaus ja outplacement ovat tärkeässä osassa heidän osaamistaan. Asioitpa kenen kanssa tahansa, tasainen asiantuntijuutemme takaa palvelun tason. Osumatarkkuutemme on korkea. Meidän avullamme työ ja tekijä kohtaavat yleensä vääjäämättä, olipa kyse suorahausta, julkisesta hausta tai muusta toimeksiannosta. Olemme myös nopeita, ketterämpiä kuin kilpailijat. Meidän avullamme saat siis tuloksia nopeasti. Haluamme myös luoda asiakkuuksistamme pitkäaikaisia kumppanuuksia, jotta osaamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin. Palvelemme toimipisteistämme Espoosta, Turusta ja Tampereelta käsin koko Suomen alueella.

Aloita uusi ura meidän kanssa!

Jätä yhteystietosi
Share This