Yksikönpäällikkö ilmanlaatu -yksikköön

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon ja toivomme sinun tuovan mukanasi kokemusta ja osaamista esimiestyöstä ja johtamisesta!

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa Ilmanlaatu -yksikköön!
Ilmanlaatu -yksikkö tuottaa laajalla skaalalla erilaisia ympäristömeluun, ilmanlaatuun ja päästöihin liittyviä selvityksiä ja ratkaisuja. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään oman yksikkösi toimintaa. Saat näköalapaikan ihmisten johtamiseen, myyntiin sekä koko toimialan kehittämiseen ja uudistamiseen. Alaisinasi toimii laatupäällikön lisäksi neljä ryhmäpäällikköä sekä 40 asiantuntijaa kuudella eri paikkakunnalla. Toimit johtoryhmässä yhdessä muiden ympäristö- ja terveystoimialan yksikönpäälliköiden kanssa ja halutessasi myös globaalin Air Quality Service Linen maa- tai pohjoismaisena koordinaattorina edistäen yhdessä oppimista ja liiketoimintaa myös globaalilla tasolla. Toimipaikkasi voi olla Espoossa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä tai Kuopiossa.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä.

Kestävän tulevaisuuden rakentamisessa korostuvat asiakasymmärrys, kokonaisvaltainen lähestymistapa ja kyky yhteensovittaa erilaisia osaamisia ja tavoitteita. Rambollissa pääset käyttämään luovuuttasi ja kehittämään huippuosaamistasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta ja osaamista esimiestyöstä ja johtamisesta. Vastaat yksikkösi kannattavuudesta, kehittämisestä ja myynnin kasvusta. Toteutat käytännössä toimialamme strategiaa ja linjaat toiminnallasi tulevaisuuden suuntaviivoja. Työskentelet oman alueesi esimiehenä ja vastaat päivittäisestä johtamisesta. Olet kunnianhimoinen tavoitteiden asettaja sekä kannustat omaa tiimiäsi pääsemään tavoitteisiin. Pystyt hallitsemaan useita projekteja ja reagoimaan nopeastikin tilanteiden muuttuessa.

Odotamme sinulta aktiivisuutta, innovatiivisuutta, esimieskokemusta sekä hyvää yhteistyökykyä osana Rambollin monialaista osaajajoukkoa. Kansainvälinen kokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Olet helposti lähestyttävän henkilöstö- ja asiakaskeskeinen ja pyrit toiminnallasi luomaan asiakasarvoa kaikissa eri vaiheissa. Katseesi on vahvasti tulevaisuudessa ja sinulla on halua kehittyä ja uudistua yhdessä meidän kanssamme. Sinulla on korkeakoulututkinto ja englannin kieli taittuu sinulta työkielenä.

Tervetuloa Ympäristö ja terveys -osaajien joukkoomme
Ramboll luo innovatiivisia ratkaisuja, jotka edistävät ympäristömme elinvoimaisuutta. Olemme yksi maailman johtavista konsulteista alallamme. Ympäristölliset ja sosiaaliset ulottuvuudet ovat yhä tärkeämmässä asemassa erilaisissa hankkeissa. Ramboll on arvostettu ja luotettava kumppani kaikilla veteen, ympäristöön ja luontoon liittyvillä aloilla.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka haet avointa paikkaa
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Odotamme hakemustasi, joten jätä se viimeistään: 24.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Lahtinen, HRS Advisors /  p. 040 771 8886 / antti.lahtinen@hrsadvisors.fi.

 

Jätä hakemus tästä

Share This