Meidän kanssa on kiva tehdä töitä

Yhteistyö, välittäminen, vastuullisuus

YRITYS = IHMISET

Se, mihin uskomme ohjaa toimintaamme ja on asiakkaamme etu: meille tärkeää on yhteistyö, välittäminen sekä vastuullisuus. Jaamme tietoamme, osaamistamme ja kokemustamme asiakkaan eduksi. Seuraamme aikaamme ja olemme mukana kehityksessä. Osaamme myös kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja. Olemme rehellisiä, sitoudumme laatuun ja pitkäjänteiseen yhteistyön kehittämiseen. Kuuntelemme asiakasta aidosti ja toimimme asiakaslähtöisesti. Kannamme vastuumme.

 

Me HRS Advisorit voimme syystä kutsua itseämme henkilöstöalan ammattilaisiksi ja asiakkaillemme siten luotettaviksi yhteistyökumppaneiksi. Meissä yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Meillä on vuosien kokemus liiketoimintayksiköiden vetovastuusta, esimiestoiminnasta ja menestyksellisestä yrittäjyydestä. Olemme toimineet rekrytoinnin, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralla laajasti eri toimialoilla ja erilaisissa niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa organisaatioissa. Yrityksemme toimii Espoossa, Tampereella ja Turussa.

TONI

TONI KOSKINEN, PsM
toni.koskinen(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/toni-koskinen
GSM 040 742 7525

Olen kulkenut monen mutkan kautta, ennen kuin löysin oman alani. Ensimmäinen ammattini oli metsätalousteknikko, jossa sain myös ensimmäisen kokemukseni yrittäjyydestä. Armeijan jälkeen toimin laskuvarjojääkärikoulussa kouluttajana muutaman vuoden. Oma alani löytyi kuitenkin lopulta ihan toisaalta ja päätin lähteä yliopistoon opiskelemaan itseni psykologiksi. Sillä tiellä olen edelleen ja viimeiset 15 vuotta olen toiminut konsulttiyrityksissä mm. osaamispäällikkönä, tulosyksikön vetäjänä, advisorina, asiakkuusjohtajana ja yrittäjänä.

Minulla on pitkä kokemus monipuolisista rekrytointiprosesseista, on sitten kysymys suorahausta, julkisista hauista tai arvioinneista. Olen myös tehnyt paljon työtä outplacementin, johtoryhmävalmennusten ja coachingin saralla.

Omassa työssäni ja työyhteisössäni arvostan joustavuutta, innovatiivisuutta ja sujuvaa päätöksentekoa. Haluan olla vaikuttamassa asioihin sekä kantaa vastuuta. Sekä omassa työyhteisössäni että yhteistyössä asiakkaiden kanssa pidän tärkeänä luottamuksellisuutta, rehellisyyttä ja ihmisten aitoa kohtaamista.

Vapaa aikaani vietän tiiviisti perheeni parissa. Kotona minulla on vaimo ja kaksi pientä poikaa. Aina kun se vain on mahdollista, karkaan pelaamaan golfia ja urheilemaan.

PIA PAAVILAINEN, PsM
pia.paavilainen(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/pia-paavilainen
Tel. 020 791 9391, GSM 050 305 9217

Olen toiminut pitkään henkilöstöalan konsultoinnin parissa ja vuosien varrella minulle on kertynyt mittava kokemus eri toimialojen suorahauista, julkisista hauista ja henkilöarvioinneista. Minulla on psykologin koulutus ja laaja opintokokonaisuus myös taloustieteissä sekä pitkä kokemus yrittäjänä toimimisesta.

Olen henkilöarvioinnin sertifikaatin omaava psykologi ja jatkoin aikanani opintojani yritystaloustieteessä. Varmaankin ennakoiden tulevaa tein yritystalouden lopputyön yrittäjyydestä uravalintana. Omaan yrittäjyysvalintaani olen tyytyväinen.

Haluan tehdä työtä avoimessa ja innovatiivisessa yrityksessä, jossa osaamista ja asiakkuuksia jaetaan, jossa kaikki ottavat vastuuta yrityksen toiminnasta ja jossa nautitaan myös matkasta. Sellainen on HRS.

Kotona minulla on mies ja yläkouluikäinen poika. Tytär on jo lentänyt pesästä ja nykyisessä elämänvaiheessa aikaa jää entistä enemmän myös lapsuuden unelmalle, omalle hevoselle.   

PIA

RAINER CARPELAN, PsM
rainer.carpelan(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/rainer-carpelan
Tel. 020 791 9390, GSM 040 5533 759

Minulla on pian parinkymmenen vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista sekä pitkä kokemus esimiestyöstä ja asiantuntijoiden johtamisesta, tulosyksiköiden vetämisestä sekä johtoryhmätyöskentelystä. Toimin suuressa suomalaisessa konsulttiyrityksessä mm. yrityksen suurimman tulosyksikön johtajana sekä koko organisaation osaamisesta vastaavana johtajana/johtavana psykologina. Ydinosaamistani ovat rekrytointiprosessit, psykologinen soveltuvuusarviointi sekä esimies- ja johtoryhmävalmennukset.

RAINER

Vuodesta 2009 eteenpäin olen toiminut yrittäjänä keskittyen johdon konsultointiin, valintaan, arviointiin ja valmentamiseen. Minulla on psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatti.

Pitkäaikainen unelmani on ollut olla mukana rakentamassa innovatiivista ja aidosti asiakaslähtöistä yritystä, jonka toiminta rakentuu pitkäaikaisille asiakassuhteille ja motivoituneelle sekä sitoutuneelle henkilökunnalle. Haluan työskennellä alan parhaiden osaajien parissa, yhdessä toisiamme kannustaen ja sparraten.

Kotona Liedossa minulla on vaimo ja yläasteikäinen poika. Harrastukset liikkuvat laajalla alueella musiikista moottoripyöräilyyn ja laskettelusta suomalaisen taiteen keräilyyn.

TARJA

TARJA KOHTAMÄKI, PsM
tarja.kohtamaki(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/tarja-kohtamäki
Tel. 020 791 9395, GSM 0400 797 453

Kokemusta minulle on kertynyt liikkeenjohdon konsultin työstä parinkymmenen vuoden ajalta. Olen toiminut erään konsulttiyrityksen tulosyksikön johtajana ja Tampereen aluejohtajana tehden aktiivisesti myös asiakastyötä. Asiantuntemukseeni kuuluvat erityisesti yritysjohdon rekrytoinnit suorahaun tai julkisen haun keinoin, johtamisen ja esimiestyön kehittäminen sekä johtoryhmätyön kehittäminen. Psykologin koulutuksen lisäksi minulla on psykologisten henkilöarvioiden sertifikaatti, olen valmistunut johtamisen ja esimiestyön työnohjaajaksi, olen myös sertifioitu Business Coach.

Keväällä 2011 suoritin myös HHJ- tutkinnon. Pidän tärkeänä itseni jatkuvaa kehittämistä, ”vierivä kivi ei sammaloidu”.

Minulle on tärkeää, että HRS:ssä toimitaan hyvin asiakas- ja ihmisläheisellä tavalla, ja toimeksiantoihin perehdytään syvällisesti. Meillä huolehditaan myös asiantuntijoiden jaksamisesta ja asiantuntijat tekevät tiivistä yhteistyötä. Hyvä yhteishenki ja keskinäinen luottamus on ykkösasia!

Vapaa-aikaani vietän kuntosalilla kahvakuulaa heilutellen ja Zumbaa tanssien. Perheeseeni kuuluu yhden miehen lisäksi kaksi lasta; jo aikuinen opiskelijapoika ja lukioikäinen tytär. Kesällä vapaa-aikani kuluu mökillä Näsijärven rannalla.

JOONAS KOKKO, PsM
joonas.kokko(at)hrsadvisors.fi, fi.linkedin.com/in/joonaskokko/
Tel. 020 791 9394, GSM +358 400 399 825

Ennen HRS Advisorsin joukkueeseen liittymistä olen työskennellyt työyhteisökehittämispsykologina sekä henkilöarviointikonsulttina. Kokemusta minulla on henkilöarvioinnista, johtamisen ja tiimien kehittämisestä, muutosprosessien läpiviennistä työyhteisöissä sekä johdon valmennuksista. Koulutukseltani olen psykologian maisteri ja omaan laajat opinnot myös kauppa- ja kansantaloustieteistä.

JOONAS

Työssä Itselleni tärkeimmät arvot ovat ihmisläheisyys, laatu, luottamus ja tarkoituksenmukaisuus. Näiden arvojen kautta haluan olla vaikuttamassa asioiden etenemiseen niin asiakkaideni kanssa kuin omassa työyhteisössäni.

Vapaalla minulle on tärkeää päästä liikkumaan. Vietänkin aikaa mielelläni salibandy- ja tenniskentillä. Innostun helposti uudesta tekniikasta ja luen mielelläni etenkin taloudesta ja politiikasta. Rentouttavin ja mieluisin paikka vapaa-ajan vietolle löytyy kuitenkin Turun saaristosta.

VIIVI NAATULA, PsM
viivi.naatula(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/viivi-naatula
Tel. +358 44 373 2003

Työelämä ja sen sujuvoittaminen on ollut pitkään kiinnostuksen kohteenani. Alkuun lähdin hakemaan tähän tiedollista ja taidollista ammennusta insinööriopinnoista, mutta lopulta päädyin psykologiksi vahvalla työ- ja organisaatiopsykologia painotuksella. Olen työskennellyt työ- ja organisaatiopsykologian parissa niin tutkimuksen, kehittämisen, rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin kuin ura- ja ammatinvalintaohjauksen parissa. HRS:ssä yhdistyy paitsi kova osaaminen myös itselle tärkeät asiat: asiakaslähtöisyys sekä mutkaton ja ketterä tekemisen meininki.

Pidän asiakasta ykkösenä. Minulle on tärkeää, että toimeksianto tehdään yksilöllisesti räätälöiden ja luottamuksella, säilyttäen samalla kirkkaasti kokonaiskuva ja tarkoituksenmukaisuus. Koska työ on lempiaiheeni, on upeaa, että voimme yhdessä tehdä sitä hymyssä suin positiivisella otteella: uudet tilanteet ovat aina mahdollisuuksia!

Vapaa-ajallani saan energiaa ruumiin ja sielun kulttuurista: HIIT-treenauksesta, maantiepyöräilystä sekä ruoan ja viinin kanssa näpertelystä. Lisäksi saan intoa ja inspiraatiota muista ihmisistä sekä uusista ideoista muun muassa nuorkauppamariharrastukseni kautta sekä matkailusta maalla, raiteilla ja ilmassa. Edellisten lisäksi minusta löytyy heikko kohta kaikelle visuaaliselle.

VIIVI

SEIJA

SEIJA RAESOLA, KTM, Coach (ACC)
seija.raesola(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/seijaraesola
Tel. +358 40 775 6150

Olen salaa jopa hieman ylpeä itsepintaisesti harmaantuvista hiuksistani, sillä se tarkoittaa että olen ehtinyt jo elää ja kokea organisaatioelämän koukeroita omakohtaisesti. Olen työskennellyt 25 vuotta erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä ja rooleissa, kuten esimiehenä, johtoryhmäläisenä, toimitusjohtajana, suorahakukonsulttina, organisaatioiden kehittäjänä, business coachina ja valmentajana.

Kauppatieteilijän koulutustani olen täydentänyt psykologian laajoilla opinnoilla, useilla coach-sertifioinneilla sekä organisaatiokonsultoinnin systeemisillä ja psykodynaamisilla opinnoilla.

Tutkin uteliaasti ja innostuneesti työelämän muutosilmiöitä ja näen valtavasti mahdollisuuksia yhä parempaan johtajuuteen ja onnellisempaan työelämään – ja sitä kautta tehokkuuteen ja tuottavuuteen.

Uskon että oikeilla avainhenkilöiden valinnoilla ja ammattimaisella kehittämisellä saadaan organisaatioon sen strategian mukaista vaikutusta – ja tulosta. Menestys syntyy ihmisistä. Työskentelen aina tinkimättömästi, oli sitten kysymys rekrytoinneista tai valmentamisesta, asiakas ansaitsee vain parasta.

Vapaa-ajalla sydämeni on vienyt pieni koira nimeltä Bobby. Bobbyn myötä matkailuharrastukseni on muuttanut muotoaan, mutta pyöräilyreissuilla Bobbykin viihtyy vauhdin huumassa. Mieheni kanssa asustamme Turun keskustassa, Aurajoen tuntumassa.

MAIJU KANGAS, PsM, KTM, PsT
maiju.kangas(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/maiju-kangas
Tel. +358 50 302 7185

Intohimoni psykologiaan on kulkenut mukanani opintojeni alkuajoista saakka. Olen kuitenkin aina ollut asenteeltani utelias ja tiedonhaluinen, mikä on johdattanut minua mutkien kautta kauppatieteiden opintojen pariin. Poikkitieteellinen opiskelu on ollut minulle rikastuttava kokemus, tuoden monipuolista näkökulmaa, josta uskon olevan hyötyä myös työelämässä. Opiskelujeni aikana ja niiden jälkeen olen ehtinyt tehdä monenlaisia töitä. Konsultin työssäni olen keskittynyt erityisesti henkilöarviointeihin, rekrytointeihin, sekä yhdistelmä- ja suorahakuun. Lisäksi olen tehnyt tutkimus- ja opetustyötä yliopistolla ja väitellyt tohtoriksi työ- ja organisaatiopsykologian alalta.

MAIJU

Työssäni pidän tärkeänä laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua, luotettavuutta, reilua ja rohkeaa toimintaa sekä yrittäjähenkistä asennetta. Lisäksi työyhteisön merkitys on minulle keskeinen ja se onkin yksi syistä, miksi olen nyt töissä HRS:llä. Töihin on aina mukava tulla ja mikä mahtavinta, lähes aina toimistolla tapahtuu jotain hauskaa! Kaiken kivan lisäksi HRS:llä yhteistyö, välittäminen ja vastuullisuus näkyvät arjen toiminnassa.

Vapaa-ajallani nautin monipuolisesta harrastamisesta ja aktiivisesta elämäntyylistä. Matkustaminen ja luonnossa liikuskelu ovat lähellä sydäntäni, samoin läheiset ihmiset sekä oma koira. Kuoro- ja tanssiharrastus toimivat luovan ilmaisun kanavina, ja viime aikoina olen innostunut akrobatiasta.

ERIKA PALOMÄKI, PsM
erika.palomaki(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/erikapalomaki
Tel. +358 40 937 2217

Työ on ollut osa elämääni jo koulu- ja opiskeluajoilta lähtien ja monet erilaiset työtehtävät ja organisaatiot ovat tulleet tutuksi matkan varrella.  En voisi siksi kuvitella parempaa työtä itselleni kuin henkilöarvioinnin parissa työskenteleminen ja oikeiden ihmisten löytäminen oikeisiin tehtäviin.

HRS Advisors on innostava paikka työskennellä ja koen että oma toimintatapani istuu hyvin HRS:n tapoihin toimia. HRS Advisorsilla toimitaan laadukkaasti, ketterästi ja asiakaslähtöisesti ja olen iloinen että olen osa tätä huipputiimiä!

Minulla on monen vuoden kokemus työpsykologisten kysymysten parissa työskentelemisestä työterveyshuollossa,

jossa työni pääpainopisteenä on ollut esimiestyön ja tiimityön tukeminen sekä työhyvinvoinnin kehittäminen ja ylläpitäminen niin työyhteisö- kuin yksilötasolla. Vahvoja osaamisalueitani ovat johtajuuden kehittäminen, muutosvalmennus, työyhteisötaidot, työhyvinvoinnin- ja stressinhallinta sekä psyykkisen työkyvyn arviointi. Henkilöarviointi on ollut sydäntäni lähellä jo opiskeluajoista lähtien ja olenkin opinnoissani ja työelämässä suuntautunut vahvasti työ- ja organisaatiopsykologian sekä psykologisen arvioinnin kentälle. Lisäksi minulla on markkinointipsykologian ja johdon ja organisoinnin opintoja, jotka syventävät työelämäosaamistani.

Onnelliseksi minut tekee yhteiset hetket 2- ja 4-vuotiaiden lasteni, mieheni, muun perheen sekä ystävieni kanssa. Vapaa-ajalla irtaudun parhaiten työstä tenniksen pelaamisen, musiikin ja matkustelun avulla.

Erika

ERIKA

Antti

ANTTI

ANTTI LAHTINEN, PsM
antti.lahtinen(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/in/anttiniila
Tel. +358 40 771 8886

 

Psykologina olen innostunut yksilöllisyyden ohella erityisesti systeemisestä lähestymistavasta, jossa ihmisen persoonallisuus rakentuu osana yhteisöä ja sen monimutkaisten vuorovaikutusten verkkoa. Työ ja sen mielekäs organisoituminen ovatkin olleet kiinnostuksen kohteenani jo pitkään. Uskon, että järjestelmällisellä ja päättäväisellä tekemisellä pystymme luomaan elinvoimaisempaa ja kukoistavampaa suomalaista työelämää askel kerrallaan. Rekrytointi, henkilöarviointi sekä erilaiset ura- ja opintovalmennukset ovat olleet minulle konkreetteja tapoja auttaa ihmisiä ja yhteisöjä löytämään toisensa sekä ymmärtämään omia vahvuuksiaan.

Asiakkaiden – yksilöiden ja yritysten luotettava ja laadukas palveleminen on se asia, joka sytyttää minut liekkeihin. Arvo luodaan aina yhteisen tekemisen – vuorovaikutuksen ja oppimisen kautta. Asiakastyöskentelyni kulmakiviä ovat tinkimätön tarkoituksenmukaisuus, mutkattomuus, sekä toiminnan läpinäkyvyys prosessin kaikissa vaiheissa. Minulle on erittäin tärkeää tuottaa ratkaisuja, joiden vaikuttavuus on selkeästi mitattavissa. HRS:llä meillä on vertaansa vailla olevaa osaamista siihen laatuun ja asiakasymmärrykseen, jota haluan työssäni toteuttaa.

Kotona minut tekee onnelliseksi avopuolisoni sekä kaksi kissaa. Harrastan pelaamista sen monissa eri muodoissa: pallo-, video- ja lautapeleinä. Erityisesti sulkapallo ja squash ovat lähellä sydäntäni, mutta otan mielelläni haasteen vastaan pelissä kuin pelissä! Juokseminen, luonnossa liikkuminen ja lukeminen mahdollistavat minulle levon sekä asioiden näkemisen laajemmassa perspektiivissä.

 

KRISTER BOTELL, PsM
krister.botell(at)hrsadvisors.fi
linkedin.com/in/kristerbotell
Tel. +358 50 304 2410

Koulutukseltani olen psykologi, ja omaan aiempaa työkokemusta mm. valmennuksen, arvioinnin ja kliinisen psykologian saralta. Työ- ja organisaatiopsykologia, kauppatieteen opinnot ja kiinnostus liike-elämään toivat kuitenkin minut rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin pariin. Minua innoittaa olla saattamassa yhteen ihmisiä uusien haasteiden ja mielekkään työn kanssa.

KRISTER

KRISTER

HRS Advisorsilla hyvä ilmapiiri ja mukava työporukka yhdistyvät raudanlujaan ammattitaitoon, joten töihin on kiva tulla. Laatu ja tarkkuus ovat minulle tärkeitä työssäni, mutta sen lisäksi luottamus, avoimuus ja hyvä yhteistyö ovat iso merkityksellisyyden lähde. Haluan kohdata jokaisen sellaisella kunnioituksella ja lämmöllä, jolla voimme rakentaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Vapaa-ajalla minulle tärkeitä asioita ovat urheilu ja hyvinvointi, ja minut löytääkin usein crossfitin ja kiipeilyn parista. Olen myös innokas kahvilakulttuurin ystävä, tai saatanpa rentoutua kirjojen ja elokuvien parissa, unohtamatta tietenkään ajanviettoa rakkaiden läheisten kanssa.

Share This