ikoneja pia-05

Yritysturvallisuuden tuotepäällikkö

 

Tässä todellinen näköalapaikka organisaatioiden turvallisuuden johtamisen kehittämiseen, jossa on mahdollisuus kehittyä yhdessä muiden huippuasiantuntijoiden kanssa kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa!

 

Haemme yritysturvallisuuden tuotepäällikköä Helsinkiin. Tehtävässä vastaat yritysten ja organisaatioiden kokonaisturvallisuuden johtamisen kehittämisestä laaja-alaisesti yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä arvioit yhteistyössä asiakkaan kanssa yritysturvallisuuteen liittyviä johtamisjärjestelmiä sekä yritysten toimintamalleja ja pääset näin tutustumaan erilaisiin organisaatioihin useista eri näkökulmista. Toimipaikkasi voi olla esimerkiksi pk-seudulla, Tampereella tai Turussa.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, sekä tuoretta työkokemusta ko. toimialalta useamman vuoden ajalta. Odotamme sinulta kokemusta turvallisuuden eri osa-alueilta, sekä kokemusta standardien ja viitekehysten hyödyntämisestä, prosessien ja hallintamallien rakentamisesta, kehittämisestä tai ylläpidosta, tai niiden avulla johtamisesta. Työssäsi tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta. Kansainvälinen kokemus erityisesti pohjoismaista on eduksi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää laaja-alaista organisaation johtamis- ja/tai kehittämiskokemusta, oma-aloitteista ja suunnitelmallista työskentelytapaa, hyvää paineensietokykyä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot, halu kehittää ja uudistaa, sekä kyky innostaa muita. Joustavuus ja verkostoitumistaidot sekä asiakkaiden ja sidosryhmien parissa viihtyminen on keskeistä. Tehtävässä menestyvä henkilö tuo osaamisensa esiin varmalla otteella, kuitenkin muita asiantuntijoita sekä kollegoita kuunnellen.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kasvumme ja kansainvälistymisemme avaavat tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia.

 

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy:n konsultit Toni Koskinen puh. 040 742 7525 ja Maiju Kangas puh. 050 302 7185.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 22.10.2017 mennessä.

 

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ