aarikkaAarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista koru- ja koti-tuotteita. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa, ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää.

Haemme uusiutuvaan yhtiöömme sinua järjestelmällinen ja oma-aloitteinen 

VARASTO- JA LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄ

Tärkein tehtäväsi on vastaanottaa ja lähettää tavaraa sekä hoitaa logistisiin prosesseihin liittyvät käytännön toimet kuten rahtiliikenteen tulo- ja poistokirjaaminen Maestro-järjestelmään sekä rahtikirjojen tekeminen ja arkistointi. Työ sisältää myös EAN-koodien ajoa, hinnoittelua ja tilaustenkäsittelyä. Olennainen osa työtä ovat kuormien keräämien, lastaus- ja purkutyöt, varastointiin liittyvät työt kuten inventaarit, täydennystoimitukset, varaston siisteydestä, turvallisuudesta ja ylläpidosta huolehtimien. Verkkokaupan logistiset toiminnot kuuluvat myös lähettämötyöntekijälle. Lisäksi osallistut aktiivisesti varastologistiikan jatkuvaan kehittämiseen. Tehtävässään varastotyöntekijä raportoi tuotantopäällikölle

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää logistiikka-alan ymmärrystä, järjestelmällisyyttä, organisointikykyä, tarkkuutta, oma-aloitteista otetta sekä riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on tehtävään soveltuva logistiikka-alan tutkinto ja työkokemusta lähettämö- tai kuljetusliikenteen työtehtävistä.

Olet huolellinen, asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä aikaansaapa. Edellytämme suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Odotamme, että sinulla on riittävät tietotekniset taidot lähettämötoimintojen hoitamiseen sekä ajokortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän arvostetun brändin ja kansainvälisten asiakkaiden parissa.

Kerro, miksi juuri sinä sopisit Aarikalle. Lisätietoja voi kysellä HRS Advisorsista Pia Paavilaiselta, puh. +358 50 3059 217. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.9.2016 mennessä.

Jätä hakemus

Share This