Print

Energia kuuluu yhteiskunnan elintärkeisiin perustoimintoihin, ja suomalaiset yritykset ovat edelläkävijöitä biopolttoaineissa. Öljy- ja biopolttoaineala ry on alan yritysten etu- ja yhteistyöjärjestö, joka toimii asiantuntijana energia-, ilmasto-, ympäristö- ja liikennepoliittisissa asioissa edistäen energiatehokkuutta ja nestemäisten polttoaineiden vastuullista käyttöä. 

Haemme toimen nykyisen haltijan siirtyessä eläkkeelle vakituiseen työsuhteeseen Sinua,

Viestintäpäällikkö

 

Toimenkuva muodostuu konkreettisesta viestinnän tekemisestä. Suunnittelet ja toteutat järjestömme media- ja sidosryhmäviestintää, ylläpidät mediakontaktejamme sekä huolehdit viestinnän vaikuttavuuden ja julkisuuskuvan mittaamisesta. Toimenkuvaasi kuuluu myös viestinnän kehittäminen ja alan trendien seuranta.

Edellytyksiä työssä menestymiseen:

  • Vankka kokemus yritys- tai yhteisöviestinnästä
  • Olet oma-aloitteinen ja sopeudut joustavasti nopeatempoisiin viestintätehtäviin.
  • Tuotat sujuvasti tekstejä ja sisältöjä, myös verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin.
  • Olet ulospäinsuuntautunut verkostoituja ja omaat hyvät yhteistyötaidot.
  • Olet esiintymiskykyinen ja pystyt ilmaisemaan itseäsi edunvalvonta- ja vaikuttamistyössä.
  • Sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden kokemusta yritys- tai yhteisöviestinnästä. Tunnet hyvin mediakentän toimintaa, journalistinen työkokemus on eduksi. Olet tiimipelaaja, ja toivomme sinulta myös valmiuksia sparrata asiantuntijoitamme viestinnässä. Kokemus esim. energia- tai liikennealalta on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn viestinnän kentällä ja sen myötä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen. Pääset energiasektorin näköalapaikalle osaavassa ja hyvähenkisessä 10 hengen asiantuntijaorganisaatiossamme Helsingin ytimessä. Tule mukaan rakentamaan kestävää energiatulevaisuutta!

Tutustu toimintaamme: oil.fi, @OilFi

Lisätietoja tehtävästä antavat viestintäpäällikkö Mervi Tepponen 040 562 1060 (torstaina 18.1. klo 09-11, perjantaina 19.1. klo 14-16), toimitusjohtaja Helena Vänskä 040 581 6786 (perjantaina 19.1. klo 09.30-11.30) sekä HRS Advisorsin konsultit Toni Koskinen 040 742 7525 ja Antti Lahtinen 0407718886.

Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 31.1.2018 mennessä. 

Jätä hakemus tästä