kiwa-logo

Haemme kasvavaan joukkoomme vahvistusta ja etsimme Sinua,

BETONITUTKIMUSTEN ASIANTUNTIJA

tuomaan osaamisesi ja näkemyksesi Kiwalab-tiimiimme Ouluun. Päätehtäväsi on vastata betonituotteiden tuoteryhmästä, sen jatkotuotteistamisesta sekä kehittämisestä. Betonitutkimusten ohjeistukset, tuotekuvaukset, raportointi sekä laatuasiat kuuluvat myös vastuullesi. Seuraat toimialan sekä siihen liittyvän lainsäädännön kehittymistä ja toimit aktiivisesti organisaatiossa tietoa jakaen ja yhteistyötä rakentaen. Saat työskennellä ja kehittyä alan parhaiden osaajien kanssa Kiwa Inspectan kiinteistöt ja rakenteet -asiantuntijajoukossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi geologin, koulutustausta ja useampi vuosi työkokemusta. Edellytämme aikaisempaa kokemusta betonin petrografisista tutkimuksista. Kokemus laatujärjestelmän ISO/IEC 17025 mukaisesta toiminnasta katsotaan eduksi.  Arvostamme ammattitaitoa sekä kykyä vakuuttavaan viestintään ja asiantuntijaroolin lunastamiseen. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittää tuoteryhmää ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkää ja vastuullista otetta työhön. Haluat jakaa omaa asiantuntemustasi tiimissä ja organisaatiossa laajemminkin, ja tuot raikkaita kehitysehdotuksia ja uusia tekemisen tapoja reippaasti esille.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, jossa on mahdollisuuksia vaikuttaa ja ottaa vahvaa roolia tuoteryhmän kehittämisessä. Saat kannustavan ja innokkaan työporukan sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Maiju Kangas 050 302 7185 ja Toni Koskinen 040 742 7525.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 20.5.2018 mennessä

Jätä hakemus

 

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 600 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.