uusi logo vtt

 

Kehittämishenkinen kirjanpidon ammattilainen – kaipaatko merkitystä elämääsi? Meillä VTT:llä olet mukana kehittämässä ratkaisuja paremman tulevaisuuden puolesta.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Näytämme tietä tulevaisuuteen ja tuottavuuteen kehittämällä uusia älykkäitä teknologioita, liiketoimintakonsepteja sekä innovatiivisia palveluita. Teemme teknologiasta tulosta – ihmisten parhaaksi.

Etsimme ammattitaitoisen kirjanpitotiimimme esimieheksi Sinua

KIRJANPITOPÄÄLLIKKÖ

Vastaat tiimisi kanssa VTT -konsernin emoyhtiön ja sen tytäryhtiöiden kirjanpidosta sekä kuukauden vaihteen toimenpiteistä, tilinpäätöksen valmistelusta, VTT konsernin verotuksesta ja veroilmoituksen valmistelusta sekä tilintarkastuksen koordinoinnista. Huolehdit myös tiimisi käyttämien taloushallinnon järjestelmien kehityksestä ja toimivuudesta. Meillä pääset tuomaan näkemystäsi taloushallinnon ja sen toimintatapojen kehittämiseen sekä johtamaan kehitysprojekteja. Emoyhtiön, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n, talouden erityispiirteenä on talouden eriyttäminen liiketoimintaan ja ei-taloudelliseen toimintaan sekä tavanomaisesta poikkeava arvonlisäverokäsittely. Monet tutkimusrahoituksen lähteet valtionavustuksesta kotimaisiin ja kansainvälisiin julkisiin ja yksityisiin rahoittajiin asettavat omat erityisvaatimuksensa myös laskentatoimelle.

Odotamme sinulta esimieskokemuksen lisäksi KTM-tutkintoa tai vastaavaa, kokemuksen kautta syntynyttä kokonaiskuvaa taloushallinnon prosesseista, arvonlisä- ja tuloverotuksen ymmärrystä ja konsernikirjanpidon osaamista. Eduksesi on kokemus palvelukeskusympäristöstä. Sujuvaan alkuun pääset, jos tunnet jo entuudestaan käyttämiämme järjestelmiä (Rondo R8, M2, Oracle EBS, OpusCapita ja Kasperi -käyttöomaisuus), ja sinulla on kokemusta robotiikan / automaation hyödyntämisestä taloushallinnossa. Kommunikoithan myös englanniksi?

Sulaudut luontevasti joukkoomme, jos olet avoin, asiakaspalveluhenkinen ja panostat yhteistyöhön. Tarkkuus ja huolellisuus kuuluvat lähtökohtaisesti ominaisuuksiisi, mutta samalla hahmotat myös kokonaisuuksia. Ajoittaisen kiireenkin keskellä säilytät myönteisen asenteen.

VTT:llä haluamme erityisesti panostaa henkilöstömme hyvinvointiin ja hyvään työyhteisöön ja palkita onnistumisia ja aikaansaannoksia. Meidät palkittiin urheilugaalassa suomen aktiivisimpana työpaikkana vuonna 2017.

Lisätietoja voi tiedustella HRS Advisors Oy, Pia Paavilainen, puh. 050 3059 217. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.9.2018 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

Not just a job; a place to make a difference!

Jätä hakemus

 

 

Share This
hibaby