Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

INFRAOMAISUUDENHALLINTA, YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ

 

Nykyisen infraomaisuudenhallintayksikön esimiehen siirtyessä uusien haasteiden pariin organisaation sisällä, etsimme tavoitteellista sekä asiakaslähtöistä infra-alan huippuasiantuntijaa vastaamaan kokonaisvaltaisesti yksikön toiminnasta ja menestymisestä.

 

Infraomaisuudenhallinnan yksikkö tarjoaa väylien ja väylärakenteiden sekä kaupunkiomaisuuden hallintaan liittyvää konsultointia koko infran elinkaaren ajalle ja väyläinfran sekä kaupunkiomaisuuden hallintaan räätälöityjä tietopalveluita ja kehityshankkeita. Yksikköön kuuluu valtakunnallisesti 15 asiantuntijaa sekä yksikönpäällikkö. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa Rambollin uusissa moderneissa toimitiloissa. Tutustu yksikön toimintaan tarkemmin: https://fi.ramboll.com/palvelut/infra_ja_liikenne/omaisuuden_hallinta

 

Uutena yksikönpäällikkönä vastaat kokonaisuudessaan infraomaisuudenhallintayksikön toiminnasta ja sen kehittymisestä ja toimit lähiesimiehenä itsenäiselle ja omistautuneelle asiantuntijatiimille. Toimivien ja aktiivisien yhteistyösuhteiden rakentaminen ja ylläpitäminen on roolissasi tärkeää. Osallistut asiakasprojekteihin sekä asiakkuuksien kehittämiseen sekä ylläpitoon aktiivisesti. Vastaat yksikön palveluiden kehittämisestä yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja olet sparrauskumppanina sekä tukena tiimillesi päivittäisissä asioissa tai asiakasprojekteissa. Vastuullasi on myös yksikön henkilöstösuunnittelu ja rekrytointi. Tehtävässäsi raportoit sektorin johtajalle ja kuulut sektorin johtoryhmään.

 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy vankkaa asiantuntijuutta infraomaisuuden hallinnasta ja ylläpidosta sekä kokemusta projektien johtamisesta. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta sekä valmiutta valmentavaan ja sparraavaan johtamisotteeseen. Tuntemus julkisen sektorin toiminnasta ja yhteistyöstä on roolissa tärkeää. Olet oma-aloitteinen ja rohkea tarttumaan toimeen. Omaat näkemyksellisyyttä ja tahtotilaa kehittää yksikön toimintaa vastaamaan tulevaisuuden muuttuviin haasteisiin.

 

Miksi Rambollille? Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Kestävän tulevaisuuden rakentamisessa korostuvat asiakasymmärrys, kokonaisvaltainen lähestymistapa ja kyky yhteensovittaa erilaisia osaamisia ja tavoitteita. Rambollissa pääset käyttämään luovuuttasi ja kehittämään huippuosaamistasi.

 

Saimmeko kiinnostuksesi heräämään? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja  palkkatoiveesi sekä muut mahdolliset liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 19.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin konsultti Erika Palomäki p. 040 937 2217, erika.palomaki@hrsadvisors.fi.

 

JÄTÄ HAKEMUS

Share This