senop_logo_530px

 

Senop Oy:n Oulun toimipisteessä kehitetään ja valmistetaan hyperspektrikameroita teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin. Olemme merkittävä toimija kansainvälisillä UAV (Unmanned Areal Vehicle) -käyttöön soveltuvien hyperspektrikameroiden markkinoilla.

Etsimme tiimimme vahvistukseksi

ALGORITMIEN KEHITTÄJÄÄ

Toimit osana tuotekehitystiimiämme, jossa vastaat itsenäisesti hyperspektrikameran kalibrointimenetelmän ylläpidosta ja kehittämisestä. Ohjaat tuotantotiimin työtä kalibroinnin
osalta ja toimit asiakashankkeissa asiantuntijana. Lisäksi tehtäviisi kuuluu Fabry Perot -suodattimen matemaattinen mallintaminen sekä mallinnusten kehittäminen.

Tehtävä edellyttää vahvaa korkeakoulutason matemaattista osaamista ja ohjelmointiosaamista. Työssäsi käytettävien ohjelmointityökalujen, kuten C++, Matlab, Python ja LabVIEW hallinta on eduksi. Lisäansiona on optiikan/optoelektroniikan tunteminen.

Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyotetta. Etsit omatoimisesti ja aktiivisesti ratkaisuja olemassa olevia resursseja hyödyntäen. Hyvien kommunikointitaitojesi ansiosta pystyt myös jakamaan erikoisosaamistasi selkeästi ja ymmärrettävästi. Vahvuuksiasi on myös hyvä keskittymiskyky, pitkäjänteisyys ja sinnikkyys.

Sinua odottaa paikka kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan ja hyödyntämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Raimo Rikola, puh. 040 540 8794. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.10.2016 mennessä.

Senop Oy:n Oulun toimipisteen perustana on Rikola Ltd Oy, joka liitettiin Senop Oy:n osaksi kesäkuussa 2016. Senop Oy kuuluu Patria -konserniin. Kehitämme tuotteita ja toimimme järjestelmäintegroijana puolustuksen, turvallisuuden ja teollisuuden tarpeisiin. Liikevaihtomme on tänä vuonna noin 40 MEUR ja henkilöstöä on yhteensä noin 60 neljällä paikkakunnalla.

Hae tehtävää

Share This