Olemme optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa. Alan edelläkävijänä panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 118,8 miljoonaa euroa ja myymälämäärämme Suomessa 213 ja Virossa 25. Yhteensä meitä instru optiikkalaisia on noin 1000. Olemme osa optisen alan maailman johtavaa, Hollannin pörssissä listautunutta GrandVision N.V. -konsernia, jonka liikevaihto on 3,7 miljardia euroa ja jolla on noin 7000 optikkoliikettä yli 40 maassa. Kattava myymäläverkostomme, yli sadan vuoden kokemuksemme sekä kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme ja asiakaspalvelulle.

Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen- ja Keopsmyymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Kolme erilaista ketjua mahdollistavat asiakastarpeiden monipuolisen ymmärtämisen ja niihin vastaamisen. Välittävä asiantuntija, Instrumentarium, panostaa palveluiden kattavuuteen ja laatuun, lämpimään ja ammattitaitoiseen palveluun sekä alan ja ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Nissen tekee silmälasien ostamisesta helppoa: iloinen palveluasenne, selkeät ja edulliset hinnat sekä rento ilmapiiri takaavat, että asiakas lähtee liikkeestä hymy huulillaan.

Haemme pääkonttorillemme Espoon Sinimäkeen, Sinua

ALUEJOHTAJA

 

Tehtävänäsi on pääkaupunkiseudun myymälöiden myynnin, kannattavuuden ja markkinaosuuden kasvattaminen. Koutsaat alueen myymäläpäälliköitä parhaisiin tuloksiin, kehität toimintamalleja ja resursseja, budjetoit ja varmistat konseptien ja muutosten läpiviennin.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta myynnin ja ihmisten johtamisesta. Sinulla on liiketoiminnan strategista ja operatiivista kokemusta ja ymmärrät myymälätoiminnan tulokseen vaikuttavia tekijöitä. Vähittäiskauppa-ala on sinulle hyvin tuttua, mutta kokemusta optiselta alalta emme edellytä.

Olet esimiehenä kokenut ja osaava ja sinulla on erinomaisia näyttöjä tuloksenteosta. Sinulla on sekä kykyä että halua haastaa ja ottaa vastuuta. Sinulla on korkeakoulututkinto, hyvät IT-taidot ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi. Kokemus kansainvälisessä organisaatiossa työskentelystä on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle markkinajohtajan arvostetun ja monipuolisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä edetä uralla eteenpäin joko Suomessa tai kansainvälisesti. Saat organisaation ammattilaisilta vahvaa tukea mm. henkilöstö- ja talousasioihin.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 24.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta:

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This