Ab ME Group Oy Ltd on osa Wiklöf Holding -konsernia. Yritys on yksi Itämeren suurimmista tax free -tukkukauppaan ja alkoholijuomien jakelutoimintaan keskittyneistä yrityksistä. Asiakaskuntaamme kuuluu mm. laiva- ja lentoyhtiöitä sekä alkoholijuomien maahantuojia. Suomessa työskentelee yhteensä yli 200 ostotoimintojen, logistiikan ja varastoinnin ammattilaista. ME Groupin liikevaihto on 170 milj. euroa ja yhtiö on toiminut vuodesta 1945. Vantaan toimipisteessä työskentelee n. 24 henkilöä. www.megroup.fi

Etsimme nyt ME Groupin Vantaan tulosyksikköön Sinua

ALUEJOHTAJA

Tehtävässä keskiössä on asiakaskontaktien ylläpito ja kehittäminen, myynti- sekä esimiestyö. Vastaat sopimusneuvotteluista, sopimusten laadinnasta, asiakassuhteiden kehittämisestä ja seurannasta sekä uusien asiakassuhteiden luomisesta yhteistyössä muiden ME Groupin avainhenkilöiden kanssa. Tulosyksikön liiketoiminnan kehittäminen kuuluu olennaisena osana tehtäviisi. Lisäksi tehtäviin sisältyy mm. markkinointiin, hinnoitteluun, tarjousten tekemiseen ja yrityksen sisäisiin kehitysprojekteihin osallistumista.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta esimiesroolista vastaavista tehtävistä, mieluiten nopeatempoisesta toimintaympäristöstä sekä käytännönläheinen, toimeen tarttuva tapa tehdä töitä. Laivapuolen tuntemus katsotaan eduksi, mutta myös ravintolapuolen kokemus on hyödyllinen. Koulutustaustasi on todennäköisimmin korkeakoulututkinto. Raportoit tehtävässäsi yhtiön toimitusjohtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin Toni Koskinen 040 742 7525. Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 10.6.2019 mennessä.

 

Jätä hakemus

Share This