Julkaisutiedot: Linkedin, Duunitori

 

Logo

 

 

 

 

Scanmikael Oy on vuonna 2001 perustettu julkisten tilojen lasisten taite- ja siirtoseinäjärjestelmien sekä toimistoseinien valmistaja ja suunnittelija. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja viemme tuotteitamme Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja Eurooppaan. Olemme osa Duuri –konsernia.

Kasvavan asiakaskuntamme johdosta vahvistamme myyntitiimiämme ja panostamme asiakaspalveluumme pääkaupunkiseudulla. Haemme Etelä-Suomen alueelle sinua menestyshaluinen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaat alueellasi tuotteidemme projektimyynnistä ja tarjouslaskennasta asiakkainasi arkkitehdit ja rakennusliikkeiden ostajat. Olet ratkaisumyynnin ammattilainen, joka suunnitelmallisella ja pitkäjänteisellä otteella ansaitsee asiakkaiden luottamuksen. Tehtäväkenttääsi kuuluu niin olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen kuin myös uusasiakashankinta.

Projektimyynti edellyttää itsenäistä, oma-aloitteista ja ammattimaista otetta. Etsimme kokenutta ja työstään innostunutta B2B-myynnin ammattilaista, jolla on näyttöjä menestyksestä ja entuudestaan rakennusalan tuntemusta. Luot sujuvasti kontakteja, olet henkilönä vakuuttava ja arkkitehtien ja rakennusliikkeiden ostajien lisäksi puhuu samaa kieltä myös työmaahenkilöstön kanssa. Kasvava ja kehittyvä organisaatiomme tarjoaa menestyshaluiselle henkilölle mahdollisuuksia myös jatkossa. Ruotsin ja englannin kielitaito on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja kiinteän kuukausipalkan lisäksi motivoivan kannustemallin. Meillä olet osa pientä, ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä ja esimiehenäsi toimii yksikön päällikkö. Laadukkaiden tuoteratkaisujemme lisäksi menestyksesi tukena ovat innovatiiviset työkalut sekä yrityksemme alan vahva osaaminen ja tietämys. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Suutarilassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoinnissa avustavan HRS Advisorsin Pia Paavilainen puh. 050 305 9217 ja Scanmikaelin yksikön päällikkö Joni Kaski puh. 044 521 9826. Katso lisätietoja myös www.scanmikael.com ja www.duuri.fi

Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 1.4.2016 mennessä.

 

Hae tehtävää