Aluepäällikkö

Haemme aluepäällikköä johtamaan kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimusten Keski-Suomen alueen liiketoimintaa. Toimipaikkasi voi olla esimerkiksi Tampere tai Jyväskylä.

Tehtävässä vastaat tulospaikan liiketoiminnasta ja taloudesta. Luot vahvalla ja innostavalla esimiestyöllä sekä osaavalla asiakassuhteiden hoitamisella ja myyntityöllä edellytykset asiantuntijoidemme onnistumiselle. Vastaat tulospaikkasi henkilöstö- ja resurssikehityksestä sekä yhteistyön kehittämisestä. Kuulut yksikkösi sekä kiinteistöjen tarkastuspalveluiden liiketoimintayksikön johtoryhmiin.

Sinulla on rakennusalan koulutus (DI/RI) tai muu soveltuva teknisen tai kaupallisen alan koulutus sekä työkokemusta teknisestä palveluliiketoiminnasta. Koet tärkeäksi turvallisuuden rakentamisen yhteiskunnassamme. Olet johtamis- ja toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen. Myynnillisyys ja aktiivinen ote asiakkuuksissa ovat sinulle luontaista ja olet valmis liikkumaan asiakkaiden ja sidosryhmien luona.  Sinulla on oman alasi vahvaa tuntemusta. Olet aloitteellinen henkilö, jolla on hyvät verkottumis-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot.  Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa. Esimiehenä olet kuunteleva, keskusteleva ja kannustava sparraaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Katso Kiwa Inspectan asiantuntijoiden kertomuksia työstään tästä: Asiantuntijan kertomaa

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453.

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 650 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com

 

Hae tehtävää tästä

Share This
hibaby