Takeda_Logo_Outline_RGB

 

Etsimme joukkoomme sinua energinen ja myyntihenkinen

APTEEKKIMYYNNIN ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ
myyntialueenasi Etelä-Suomi

Takeda on johtava kansainvälinen lääkeyritys, jossa työskentelee yli 30 000 ammattilaista yli 70 maassa. Olemme horjumattomasti omistautuneet asettamaan ihmiset kaiken tekemisemme keskiöön, ja työssämme näkyvät Takeda-ismin arvot: lahjomattomuus, oikeudenmukaisuus, rehtiys ja tinkimättömyys. Meitä yhdistää yli 230-vuotinen lääketutkimuksen perintö, ja tavoitteemme on pyrkiä johtavien lääkeinnovaatioiden kautta tarjoamaan ihmisille parempaa terveyttä ja valoisampaa tulevaisuutta kaikkialla maailmassa.

Kaikkiaan 32 maassa toimiva Euroopan ja Kanadan alueorganisaatiomme on monimuotoinen ja dynaaminen, ja se tukee tavoitettamme tuoda potilaille parempaa terveyttä johtavien innovaatioiden kautta gastroenterologian, keskushermoston ja onkologian terapia-alueilla sekä rokotteiden parissa. Suomessa Takeda Oy kuuluu lääkealan markkinointiyritysten kärkikymmenikköön, ja täällä sillä on myös vahva jalansija apteekissa ilman reseptiä myytävistä tuotteissa.

Tyypillinen työpäiväsi
Asiakkuuspäällikkönä vastaat alueesi asiakkuussuunnitelman mukaisesta apteekkimyyntitoiminnasta ja sen kehittämisestä.
• Päivittäisessä työssäsi toimit luottamusta herättäen ja arvojemme mukaisesti eli rehdisti, rehellisesti ja tinkimättömästi varmistaen näin parhaan asiakastyytyväisyyden.
• Huolehdit kuluttajalähtöisten kampanjoidemme toteuttamisesta ja siitä, että laadukkaat tuotteemme, kuten A-Vita Plus®, Calcichew®, Codetabs®, Finrexin® ja SOMAC Control®, saavat apteekeissa ansaitsemansa huomioarvon.
• Myyntitavoitteiden saavuttaminen on sinulle työssäsi lähtökohta, ja niiden ylittäminen kunnianhimo.

Vaadittavat ominaisuudet
• Kokemusta vastaavista myyntitehtävistä esimerkiksi apteekki- tai vähittäiskaupan parista
• Itsenäinen, suunnitelmallinen ja yrittäjähenkinen toimintatyyli
• Halu toimia osana tiimiä ja sitoutua tiimin yhteisiin tavoitteisiin
• Esimerkiksi kaupallinen tai farmasian alan tutkinto
• Suomen kielen lisäksi kyky käyttää työkielenä englantia

Toivotut ominaisuudet
• Kyky sopeutua joustavasti dynaamiseen toimintaympäristöömme
• Kehittämissuuntautunut, innovatiivinen ja uudistushenkinen ote
• Sen ymmärtäminen, että arvot eivät ole suuria sanoja, vaan pieniä tekoja jokapäiväisessä työskentelyssä

Mitä Takeda voi tarjota sinulle:
Tarjoamme työympäristön, joka heijastelee Takedan yleistä tavoitetta kulkea kohti ’parempaa terveyttä ja valoisampaa tulevaisuutta’ – aloitamme omista työntekijöistämme Takeda FIT ohjelman kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Takedan myyntipäällikkö Tiina Hervoselle, puh. 040 661 6019 (20.12. klo 12-14 tai 21.12. klo 10–12), tai HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilaiselle, puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 5.1.2018 mennessä osoitteessa www.takedajobs.com.

Share This