Asentaja (mekaniikka tai mekatroniikka)

Pivatic Oy on maailmanlaajuinen automatisoitujen ohutlevyosien tuotantolinjojen suunnittelu-, valmistus, myynti- ja huoltoyhtiö. Pivatic palvelee asiakkaitaan toimitusten jälkeen varaosa-, huolto-, retrofit- ja modernisointipalveluissa järjestelmien koko elinkaaren ajan. Yrityksen palveluksessa on yli 65 työntekijää tehtaallamme Hyvinkäällä. Tuotannosta yli 90 % menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä ja sisaryhtiömme Ursviken Technology AB sijaitsee Ruotsissa. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Haemme nyt uusia osaajia joukkoomme palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin sekä vastataksemme toimitusten kasvuun. Tule osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöämme, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä. Tutustu meihin lisää ja katso avoimet työpaikkamme osoitteessa www.pivatic.com.

 

Nyt etsimme Sinua

Asentaja (mekaniikka tai mekatroniikka)

osaksi kasvavaa asennustiimiämme.

Työtehtäviisi kuuluvat tuotantolinjojen asennus- ja kokoonpanotehtävät Hyvinkään tehtaallamme osana asennustiimiä ja yhteistyössä koko tuotannon kanssa. Työtehtäviin voidaan halutessasi myös sisällyttää laitteiden huolto– ja vientiasennustehtäviä maailmanlaajuisesti. Yksin ei tarvitse pärjätä, vaan tulet osaksi rentoa tiimiämme, jossa työtehtävät ovat monipuolisia, pääset kehittymään ja saat uusia haasteita osaamisesi mukaan. Tehtävää löytyy niin kokeneemmalle osaajalle kuin uraansa vasta aloittelevalle tekijälle. Työtehtävä on vakinainen ja kokopäiväinen.

Odotamme sinulta

  • alaan sopivaa ammatillista koulutusta (esim. mekatroniikka, metalli- tai autoala)
  • hyvää asennetta ja oppimishalukkuutta

Eduksi katsotaan

  • aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä
  • englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mikko Viljanen 040 357 6856 ja HRS Advisors Oy:n konsultti Janita Taipalus, 045 631 1316.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 20.10. mennessä.

 

Hae tästä