Julkaisutiedot: LinkedIn, duunitori.fi, monster.fi, te-palvelut.fi

dava foods logo

 

 

DAVA Foods Finland Oy on johtava suomalainen täyden palvelun kananmuna-alan yritys, joka panostaa vahvasti markkinointiin ja kananmunan tuotantoketjun kehittämiseen. DAVA Foods Finland Oy:n osuus kotimaan kananmunahankinnasta on 40 % ollen yhteensä noin 26 miljoonaa kiloa vuodessa. Kaikki kotimaan myyntiin menevät kananmunat hankitaan 120 Kultamuna sopimustuottajalta. DAVA Foods Finland Oy:n omistavat DAVA Foods Holding A/S:n ja osuuskunta Munakunta 50/50%. DAVA Foods Finland on osa Pohjoismaiden kananmuna-alan markkinajohtaja DAVA Foodsia joka kuuluu Danish Agro konserniin. DAVA Foodsiin kuuluvat Suomen lisäksi yhtiöt Tanskassa, Ruotsissa, Virossa ja Norjassa.

Haemme joukkoomme Sinua

ASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässäsi vastaat jalostettujen kanamunatuotteidemme nykyisistä asiakkaista (pois lukien keskusliikeasiakkaat) ja uusasiakashankinnasta. Tehtävä on asiakasvaikuttamistehtävä, joka painottuu säännölliseen yhteydenpitoon asiakkaisiin, opastukseen, neuvontaan sekä kampanjoiden suunnitteluun ja läpivientiin. Lisäksi osallistut ja vastaat asiakastapahtumien (mm. messut) järjestelyistä. Esimiehenäsi toimii myyntijohtaja, jonka kanssa suunnittelette markkinointioperaatiot ja määritätte myyntitavoitteet sekä budjetoinnin. Toimialueesi on koko Suomi; asiakaskunta kuitenkin painottuu eteläiseen Suomeen.

Toivomme Sinulta kokemusta Food Service –myynnistä Suomessa ja sopivaa koulutustaustaa (esim. tradenomi, restonomi). Elintarvikealan tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on olemassa hyvä ammatillinen verkosto ja olet vaikutuskykyinen, asiakaslähtöinen ja toimit aktiivisella, itsenäisellä ja tuloshakuisella työotteella. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidon laskemme eduksi.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan Suomen Food Service –sektorille, valmiin asiakaspohjan sekä vahvan markkina-aseman. Yrityksessämme on kansainvälisen yhtiön resurssit, jotka tarjoavat puitteet kasvulle ja menestykselle haasteellisessa työympäristössä. Palkkauksesi on kilpailukykyinen. Toimipisteesi on Kaarinassa, mutta tehtävää on mahdollista hoitaa pääkaupunkiseudulta käsin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Rainer Carpelan HRS Advisorsista puh. 020 791 9390 tai Viivi Naatula, puh. 044 373 2003. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.4.2016 mennessä oheisen linkin kautta

Jätä hakemus

Share This