ouman_logo

 

 

Ouman kehittää ja myy älykkäitä rakennusautomaatiotuotteita ja -järjestelmiä urakoitsijoille sekä laitevalmistajille sekä tuottaa energiatehokkuuspalveluja kiinteistönomistajille. Liiketoimintamme koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöityjä lämmityksen ja ilmanvaihdon säätimiä laitevalmistajille, myymme Ouman rakennusautomaatiotuotteita automaatiourakoitsijoille ja tarjoamme kiinteistönomistajille energiatehokkuuspalveluita. Toimimme pohjoismaissa, Baltiassa ja venäjällä yhteensä 17 toimipisteessä. Ouman-konsernin liikevaihto on 33 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 250 henkilöä. www.ouman.fi

Etsimme kahta myynnin ammattilaista vastaamaan jatkuvasti kasvavaan energiatehokkuuspalveluiden kysyntään. Tehtävänäsi on myydä markkinoiden houkuttelevimpia ja korkealaatuisimpia tuotteitamme sekä palveluratkaisujamme. Toimit tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden kanssa tarjoten taloyhtiön hallituksille asumismukavuutta, ekologisuutta ja kustannustehokkuutta lisääviä ratkaisuja. Tapaat asiakkaitasi välillä myös iltaisin, jonka vuoksi sinulla on mahdollisuus määritellä työaikasi kokonaisuudessaan joustavasti.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta sekä menestyksekkäitä näyttöjä myyntitehtävistä. Voit hyvin menestyä tehtävässä, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta teknisestä myynnistä. Tehtävä edellyttää hyviä neuvottelu- ja esiintymistaitoja. Hahmotat helposti kokonaisuuksia ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä tehokkaaseen oman ajankäytön hallintaan. Mikäli sinulla on lisäksi tuloshakuinen, energinen ja optimistinen ote työhösi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavan konsernin palveluksessa sekä asiantuntevat ja mukavat kollegat ympärillesi. Tekniset asiantuntijamme auttavat sinua menestymään tehtävässäsi.  Saat myytäväksesi alan kehityksen kärjessä olevia kilpailukykyisiä palveluita, joilla on jatkuvasti kasvava kysyntä. Sinulla on työn ohessa mahdollisuus kehittyä alallasi ja osallistua myös liiketoiminnan laajempaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tartu tilaisuuteen! Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy:n konsultit Liisa Möttönen 050 514 9536, Viivi Naatula 044 373 2003 ja Toni Koskinen 040 742 7525. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 30.10.2015 mennessä.

 

Jätä hakemus