Meillä on juuret syvällä Suomen maaperässä, puhtaassa luonnossa. Me jalostamme sitä, mitä luonto tuottaa: puhtaaksi kiteytettyä energiaa ja mielihyvää.  Me teemme sokeria niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaillemme. Sokeri on meille elämän suola.

Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja prosessoinnista Säkylän juurikassokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta Kirkkonummella sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä. Tarjoamme työtä 230 ammattilaiselle ja liikevaihtomme on noin 112 miljoonaa euroa. Olemme osa Nordzucker Groupia, Euroopan toiseksi suurinta sokeriyritystä. Nordzucker omistaa meistä 80 % ja suomalainen Apetit Oyj 20 %. www.suomensokeri.fi. www.sucros.fi, www.nordicsugar.com

 

Tule meille Kirkkonummen Kantvikiin

ASIAKASPALVELUASIANTUNTIJA

Haemme palveluhenkistä ja organisointikykyistä henkilöä vahvistamaan Suomen Sokeri Oy:n asiakaspalvelutiimiä.

Tehtäviisi kuuluu asiakastilausten käsittely, toimitusjärjestelyt, asiakaslaskutus sekä myynnin tukitoimet. Päivittäisessä työssä hoidat sisäistä ja ulkoista yhteydenpitoa sekä ylläpidät järjestelmätietoja. Työskentely tapahtuu osin itsenäisesti ja osaava asiakaspalvelutiimimme on tukenasi.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä ja palveluhenkisyyttä sekä vahvaa organisointikykyä. Työkokemuksesi on asiakaspalvelu-, logistiikka- ja/ tai vientitehtävistä. Olet tottunut käyttämään toiminnanohjausjärjestelmää, esim. meillä käytössä olevaa SAP ERP/SD.

Työskentelyssäsi olet huolellinen, mutta et jää hiomaan yksityiskohtia. Käytät harkintaa silti nopeisiin päätöksiin pystyen. Olet oma-aloitteinen ja aloitekykyinen, et hätkähdä kiireestä vaan silloinkin sinulla langat pysyvät käsissä. Koulutuksesi voi olla tradenomi tai vastaava. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän arvostetussa, kansainvälisessä yrityksessä, joka valmistaa ja markkinoi kaikkien suomalaisten tuntemia tuotteita. Pääset osallistumaan tilaus-toimitusketjun kehittämisprojekteihin nopeasti sähköistyvässä työympäristössä. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, mutta pääset myös tuomaan omia näkemyksiä ja ideoita toimintamme kehittämiseksi. Toimipaikkasi sijaitsee idyllisessä Kantvikissa, Kirkkonummen perinteikkäässä tehdasympäristössä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 4.12. klo 13-15 sekä 9.12. klo 9-12. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.12. oheisen linkin kautta

HAE TÄSTÄ

Share This
hibaby