Me Tampereen Sähköverkko Oy:ssä vastaamme sähkönjakelusta Tampereen ja osin myös Tampereen ympäryskuntien alueella. Meillä työskentelee noin 50 ammattilaista varmistamassa, että asiakkaillamme on sähköä käytettävissä ja että palvelumme ovat laadukkaita nyt ja tulevaisuudessa. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Sähkölaitoksen kanssa samoissa tiloissa Tampereen Ratinassa.  

Tampereen Sähköverkko_logo (002)

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme entistäkin laadukkaampaa palvelua. Sen johdosta haemme nyt motivoitunutta ja proaktiivista

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

rakentamaan kanssamme Suomen parasta verkkoyhtiötä.

Tässä tehtävässä palvelet asiakkaitamme ja asiakkaiden edustajia sähköliittymiä koskevissa kaupallisissa ja teknisissä asioissa. Laadit suunnitelmia ja sopimuksia, tarkastat verkkoon liitettävien liittymien liittämiskelpoisuuden sekä annat liittämislausuntoja. Osallistut tarvittaessa myös jakeluverkon suunnitteluun ja rakennuttamiseen erityisesti liittämisen osalta. Asiakaskuntasi koostuu yksittäisistä kuluttajista, isännöitsijöistä, sähkösuunnittelijoista ja -urakoitsijoista. Muita keskeisimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat mm. kiinteistö- ja rakennusviranomaiset. Sisäisissä verkostoissa teet päivittäin yhteistyötä rakennuttajien ja suunnittelijoiden kanssa.

Odotamme sinulta sähköinsinöörin koulutusta, sähkö- ja liittymäsuunnitteluun liittyvää osaamista sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Työasenteeltasi olet palveluhenkinen ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja, etkä jätä tiimikaveriasi pulaan hektisissäkään tilanteissa. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, joiden avulla onnistut haastavissakin asiakaspalvelu- ja neuvottelutilanteissa.

Meillä on positiivinen tekemisen meininki ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakaslähtöisemmäksi. Osaava henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja panostamme sen hyvinvointiin. Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näkemään työsi tulokset ja kehittämään itseäsi sekä vaikuttamaan vahvasti asiakaskokemuksemme kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Juha Korhonen, p. 0400 769 315 (soittoajat ti 15.5 klo 14-16 ja ke 16.5 klo 9-11 sekä rekrytointikumppanimme HRS Advisors, Outi Kärkkäinen, p. 050 396 1138 (soittoajat ti 15.5 sekä 22.5 klo 13-15).

Hae tehtävää HRS Advisors Oy:n sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 27.5.2018. Liitäthän hakemukseen CV:si palkkatoiveineen.

 

JÄTÄ HAKEMUS

 

Share This