Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla, Petikossa. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi. 

 

Nordqvist

Haemme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen sinua innostava, energinen ja SoMe-aktiivinen

ASIAKASPALVELUVASTAAVA

Tehtävänäsi on huolehtia ja vastata niin yksityis- kuin yritysasiakkailta saapuvista kyselyistä ja palautteesta. Toimit osana lämminhenkistä ja tiivistä työyhteisöämme varmistaen, että asiakkaidemme kokemus Nordqvistista säilyy mahtavana myös jatkossa. Tehtävänäsi on huolehtia, että tulleisiin kyselyihin vastataan ja ohjataan oikeille tahoille, sekä neuvoa ja opastaa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi pääset mukaan tekemään myös SoMea (Instagram ja FB) ja vaikuttamaan yrityksen asiakasviestintään.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä, innostunutta ja motivoitunutta työskentelyotetta sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Toimintatyyliltäsi olet järjestelmällinen, omatoiminen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävä sopii myös uransa alkuvaiheessa oleville.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään Suomen vahvimpien tee-brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja onnistumiseen tarvittavat työkalut. Yrityksessämme on aito mahdollisuus edetä ja saada tulevaisuudessa myös lisää vastuuta. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke 25.1. ja  ke 8.2. klo 14-16). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 9.2.2016 oheisen linkin kautta.

 

Hae tehtävää

Share This